Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеокарта MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP)

Код товару: 111195
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MSI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеокарти Відеокарта MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP)

Оновіть своє графічне рішення до нової дискретної відеокарти nVidia GeForce GT 730 та отримай супершвидку роботу в Інтернеті, а також неймовірні можливості редагування фото та відео. Відеокарта GT 730 також забезпечує в 3 рази більш високу продуктивність в іграх, ніж вбудована графіка, гарантуючи надійність і стабільність роботи завдяки GeForce Experience.

Ціна: 4300 грн
шт

Опис товару Відеокарта MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP)

 Режим згладжування nVidia FXAA

Згладжування вирівнює зубчасті межі зображення, але може бути дуже вимогливим до частоти зміни кадрів. FXAA – це нова технологія згладжування, яка забезпечує чудові плавні лінії за мінімального впливу на продуктивність. Завдяки GPU на базі архітектури Kepler ви можете увімкнути FXAA у сотнях іграх через Панель управління nVidia.

nVidia PureVideo HD
Поєднання прискорення декодування HD відео та постобробки забезпечує програвання відео без перешкод, приголомшливу чистоту зображення, чіткість кольору і точне масштабування зображення у фільмах і відео. Все це з неймовірноюефективністю енергоспоживання.

Потокове аудіо форматів TrueHD та DTS-HD
Повна підтримка TrueHD і просунутих кодеків для багатоканального аудіо HD без стиснення DTS-HD дарує вам неймовірну насолоду звуком прямо у вас вдома.

nVidia Adaptive Vertical Sync
Ніщо не відволікає так, як тремтіння кадрів та розриви зображення. Перше відбувається, коли частота зміни кадрів низька, друге – коли вона надто висока. Технологія Adaptive V-Sync – чудовий спосіб обробки кадрів. При високій частоті зміни кадрів V-sync включається для усунення розривів зображення, при низькій - вимикається, щоб звести тремтіння до мінімуму. Це дозволяє не відволікатися, тому ти можешпродовжити гру.

Afterburner
Розроблена MSI спільно з RivaTuner утиліта Afterburner дозволяє всім власникам відеокарт MSI підвищити продуктивність графічних адаптерів, а також контролювати найважливіші параметри відеокарти в режимі реального часу. Afterburner абсолютно безкоштовна та сумісна практично з усіма відеокартами MSI.

Live Update 5
MSI Live Update 5 – це спеціальна програма, яка автоматично перевіряє наявність оновлень BIOS, драйверів та утиліт та встановлює їх, що дозволяє економити час на пошук та знижує ризик при оновленні.

HDMI + DVI Output
HDMI + DVI Output HDMI та DVI є найбільш поширеними інтерфейсами длявідображення відео високої чіткості. MSI використовує обидва інтерфейси, що дозволяє користувачам насолоджуватися новітніми Blu-Ray фільмами.

Відеокарта MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеокарта MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеокарти купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеокарти и купити Відеокарта MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеокарта MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP)

Виробник MSI
Тип DDR3
GPU PCI-Ex GeForce
Обсяг пам'яті PCI-Ex GeForce
Тип пам'яті DDR3
Інтерфейс PCI-Express x16 2.х
Система охолодження Активна
Шина пам'яті 64 біт
Частота GPU 1006 МГц
Частота пам'яті 1800 МГц
Виходи VGA
DVI
HDMI

* Технічні характеристики Відеокарта MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеокарта MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MSI GeForce GT 730 2GB Low Profile (N730K-2GD3H/LP)

Код товару: 318324
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 115504
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146704
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →