Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеокарта MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC

Код товару: 111273
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MSI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеокарти Відеокарта MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC

Найкраща графіка для ПК
Збільште продуктивність вашого ПК за рахунок швидкої та потужної графічної карти NVIDIA GeForce GT 1030. Комп'ютерні ігри. Робота з фото та HD відео. архітектура NVIDIA Pascal, що отримала численні нагороди, з процесором GT 1030 і найпередовіші технології дозволять вам отримати необхідний рівень продуктивності, достатній для найвибагливіших додатків.

Ціна: 5375 грн
шт

Опис товару Відеокарта MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC

 Передові ігрові технології
Ядро Pascal розроблене спеціально для роботи із дисплеями наступного покоління. Технології NVIDIA GameWorks забезпечують максимально плавний геймплей та кінематографічну якість.

Продуктивність
Відеокарта на основі графічного ядра Pascal демонструють найвищу продуктивність та енергоефективність, а такі особливості як ультра-швидкі транзистори FinFET та підтримка DirectX 12, сприяють плавному геймплею та високій швидкості в іграх.

Geforce Experience
Гарантує найкращу продуктивність в іграх за рахунок автоматичного оновлення драйверів відео від NVIDIA. Дає можливість користувачам оптимізувати ігрові налаштування здопомогою одного кліка.

Компактна та продуктивна
Потужність повнорозмірної графічної карти у компактному форм-факторі. Відеокарта MSI AERO ITX ідеально підходить для використання в компактних комп'ютерах та HTPC рішеннях, оскільки має значно менші розміри, ніж повнорозмірні графічні карти. Таким чином, нові відеокарти підходять практично для будь-яких комп'ютерних корпусів, гарантуючи при цьому високу продуктивність в іграх.

Ідеально підходять для будь-якого корпусу
Вираз "Мал та удал" як ніколи точно характеризує відеокарти AERO ITX. Завдяки їх компактному розміру, відеокарти можна встановити практично будь-який корпус. Менший розміртакож благотворно позначився на вазі нових графічних карт, які стали значно легшими порівняно зі своїми повнорозмірними братами.

Компоненти Military Class 4
Одним із вирішальних факторів у продуктивності є якість використовуваних компонентів. Ось чому MSI використовує лише MIL-STD-810G сертифіковані компоненти. Тільки ці компоненти виявилися здатними витримати напружені умови екстремального геймінгу та розгону.

Afterburner
MSI Afterburner – це найпопулярніша програма у світі для розгону графічних карт, яка дозволяє отримати повний контроль над відеокартою. Утиліта також дозволяє отримувати вичерпну інформацію про апаратну частину вашого ПК,проводити налаштування роботи вентиляторів, здійснювати запис відео та виконувати тестування.

Відеокарта MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеокарта MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеокарти купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеокарти и купити Відеокарта MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеокарта MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC

Виробник MSI
Тип GDDR5
GPU GeForce GT 1030
Обсяг пам'яті GeForce GT 1030
Тип пам'яті GDDR5
Інтерфейс PCI-Express x16 3.0
Система охолодження Активна
Шина пам'яті 64 біт
Частота GPU Базова частота: 1265 МГц
У режимі розгону: 1518 МГц
Частота пам'яті 6008 МГц
Виходи DVI
HDMI

* Технічні характеристики Відеокарта MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеокарта MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC

Код товару: 318324
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 115504
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146704
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →