Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX

Код товару: 156680
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MSI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX

Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX має продуману конструкцію з точки зору користувача, який займається самостійним збиранням комп'ютерів.

Ціна: 3741 грн
шт

Опис товару Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX

 Охолодження для надійної системи

Багато роз'ємів для підключення вентиляторів та повний контроль над режимом їх роботи допоможуть вам реалізувати у своєму комп'ютері будь-яку систему охолодження, щоб забезпечити максимально стабільну роботу всіх компонентів. Також на материнській платі є радіатор, який знижує температуру силових елементів.

Для ентузіастів
У материнській платі MSI B450M PRO-VDH MAX реалізовано безліч інженерних рішень, спрямованих на комп'ютерних ентузіастів. Вони пропонують величезну кількість різноманітних інструментів для тонкого налаштування та діагностики системи, які задовольнять навіть найвибагливішого користувача та дозволять досягти нових висотпродуктивності.

Найширша сумісність
Материнська плата розроблена для ентузіастів, які збирають комп'ютери своїми руками, і тому вона має широку сумісність із всілякими периферійними пристроями. MSI також публікує список сумісності для ключового компонента пам'яті. У поєднанні з ексклюзивною технологією DDR Boost це полегшує підбір та налаштування модулів пам'яті, у тому числі для розігнаного комп'ютера.

Набір корисних програм
Хорошому залізу потрібна належна програмна підтримка. Використовуйте програму, розроблену фахівцями MSI, щоб отримати максимум від своєї материнської плати! Крім того, всі параметри, необхідні длягнучкою налаштування комп'ютера, що містяться в інтерфейсі BIOS. Їм буде легко користуватися і досвідченим оверклокерам, і новачкам.

Сучасні інтерфейси
MSI B450M PRO-VDH MAX підтримує новітні стандарти підключення накопичувачів для зберігання даних. Швидкісні інтерфейси дозволяють повністю реалізувати весь потенціал сучасних пристроїв та надають цілком відчутні переваги в іграх, які завантажуватимуться значно швидше.

Атмосферний звук в іграх
Вбудована аудіосистема материнської плати, Audio Boost – це найвища якість звуку, що забезпечується преміальними компонентами. Чарівне звучання з яскравою динамікою не залишить байдужим жодного комп'ютерного любителяігор.

Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX

Тип розетки Socket AM4
Чіпсет AMD B450
Підтримка процесорів AMD Ryzen 1/2/3-го покоління / Ryzen з графічним ядром Radeon Vega / Athlon з графічним ядром Radeon Vega
Фактор MicroATX
PCI Express X16 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express X1 2 x PCI-E 2.x x1
USB 2.0 4 х USB 2.0
USB 3.0 4 x USB 3.2 Gen1 Type-A
M.2 (SATA) 1 шт
Рейд 0, 1, 10
Відеопродукти 1 x DVI-D
Звук 7.1-канальний HD Audio кодек Realtek ALC892
Підтримка УЕФІ Є

* Технічні характеристики Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата MSI B450M PRO-VDH MAX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MSI B450M PRO-VDH MAX

Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →