Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата MSI B365M PRO-VDH

Код товару: 153885
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MSI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата MSI B365M PRO-VDH

Тип роз'єму
Socket 1151
Чіпсет (Північний міст)
Intel B365
Формфактор
MicroATX

Ціна: 3870 грн
шт

Опис товару Материнська плата MSI B365M PRO-VDH

Залишіть охолодження для надійної системи
Охолодження вашого ПК має важливе значення для надійної роботи. Материнська плата MSI відрізняється чудовою потужністю та міцним радіатором. Ми подбали про те, щоб включити достатню кількість заголовків вентиляторів з повним контролем, щоб ви могли охолоджувати свою систему будь-яким зручним для вас способом.

USER FRIENDLY DESIGN
Материнська плата MSI оснащена безліччю зручних та продуманих рішень для користувачів, що працюють у режимі «саморобки». У вашому розпорядженні безліч інструментів для налаштування та пошуку несправностей, які дозволять вашій системі піднятися на новий рівень і задовольнити навіть найвибагливіші налаштування. Спрощує встановлення власної материнської плати без проблем

Поліпшена продуктивність
Материнська плата MSI оснащена найновішими рішеннями для ентузіастів та геймерів. Процесор і пам'ять, а також швидке зберігання та швидкість передачі даних USB.

Продуктивність пам'яті
Оптимізований дизайн компонування та повністю ізольовані схеми пам'яті забезпечують ідеальну стабільність та продуктивність. Вам ніколи не доведеться турбуватися про збій вашої системи під час ігор із MSI DDR4 BOOST.

Охолодження
Високоякісні матеріали та інтелектуальна оптимізація вентиляторів сприяють охолодженню всіх основних компонентів, що є ключем дозабезпечення стабільної роботи вашої системи та досягнення найкращої продуктивності у будь-який час.

Нові стандарти зберігання
Материнська плата MSI підтримує новітні стандарти зберігання, що дозволяє користувачам підключати будь-які надшвидкі пристрої зберігання. Запускайте ігри швидше, завантажуйте рівні швидше та отримуйте реальну перевагу над ворогами.

Звук, який тягне вас у гру
Нагородіть ваші вуха студійною якістю звуку. MSI Audio Boost забезпечує найвищу якість звуку завдяки використанню аудіокомпонентів найвищої якості. Це дозволяє вам насолоджуватися захоплюючим звуком студійної якості, створюючи найзахоплюючі відчуття.

Створено вічною якістю
Використання тільки якісних компонентів та інтеграція новітніх технологічних інновацій забезпечує найкращий професійний досвід. Ретельне тестування якості в найекстремальніших умовах забезпечує наднадійну, довговічну та високопродуктивну материнську плату.

Материнська плата MSI B365M PRO-VDH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата MSI B365M PRO-VDH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата MSI B365M PRO-VDH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата MSI B365M PRO-VDH

Тип розетки Socket 1151
Чіпсет Intel B365
Підтримка процесорів Intel Core / Pentium Gold / Celeron 9-го, 8-го покоління під сокет LGA1151
Фактор MicroATX
PCI Express X16 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express X1 2 x PCI-E 3.0 x1
Сата 6 шт
USB 2.0 2 x USB 2.0
USB 3.0 3 x USB 3.1 Type-A (5 Гбіт/с)
1 x USB 3.1 Type-C (5 Гбіт/с)
Відеопродукти 1 x HDMI
1 x DVI-D
Звук 7.1-канальний HDA кодек Realtek ALC892

* Технічні характеристики Материнська плата MSI B365M PRO-VDH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата MSI B365M PRO-VDH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MSI B365M PRO-VDH

Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →