Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата MSI A320M-A PRO

Код товару: 160605
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MSI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата MSI A320M-A PRO

Тип роз'єму
Socket AM4
Формфактор
MicroATX
Підтримка пам'яті
2 x DDR4 DIMM; Кількість каналів 2
Підтримка процесорів
AMD Ryzen 1-го, 2-го та 3-го покоління / AMD Ryzen з графічним ядром Radeon Vega / A-series / Athlon

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Материнська плата MSI A320M-A PRO

Зроби сам дружелюбно
Материнські плати MSI мають безліч зручних і продуманих рішень, таких як зручна зона захисту висновків, зручне розташування SATA і USB і т. д., так що користувачі можуть вибирати будь-яку ігрову установку на свій розсуд.

Максимальна сумісність
/> Всі материнські плати MSI сертифіковані за строгою механікою, мають зручну зону захисту висновків, зручне розташування SATA та USB для сумісності з найширшим спектром компонентів і пристроїв, так що користувач може вибирати ті компоненти, які йому потрібні. Більше того, ми пропонуємо спеціальний список кваліфікованих постачальників для найважливішої частини пам'яті. У поєднанні з технологією MSI DDR4 Boost ми забезпечуємо максимальну сумісність, тому ви вибираєте будь-яку ігрову установку на власний розсуд.

Покращена продуктивність
Материнські плати MSI оснащені новітніми рішеннями для ентузіастів і геймерів. Процесор і пам'ять, а також швидке зберігання ташвидкість передачі даних USB готові до бою.

Перевага у студії
Материнські плати MSI забезпечують найбільш захоплюючі переваги в студії, розроблені для задоволення будь-якого професійного робочого процесу. Підніміть задоволення від прослуховування та підключення до мережі за допомогою MSI Audio & LAN. Насолоджуйтесь високою якістю звуку та безперебійною роботою в Інтернеті.

Хвилюючий і надихаючий
Кожна материнська плата MSI побудована на основі певної теми, щоб відповідати різним смакам та уподобанням. У поєднанні з нейтральним кольором, таким як чорний, сірий і сріблястий, як основний фон, материнська плата MSI може ідеальновідповідати різним світлодіодним ефектам RGB та яскраво демонструє геймерські мелодії.

Лояльний товариш
Завдяки багаторічному досвіду, MSI не звикати до створення високопродуктивних материнських плат. Наші науково-дослідні та інженерні команди розглянули численні проекти, оцінили широкий вибір високоякісних компонентів та розробили продукти для надійності навіть у екстремальних умовах.

Створено вічною якістю
Використання тільки якісних компонентів та інтеграція новітніх технологічних інновацій забезпечує найкращий професійний досвід. Ретельне тестування якості у найекстремальніших умовах забезпечуєнаднадійну, довговічну та високопродуктивну материнську плату.

Материнська плата MSI A320M-A PRO Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата MSI A320M-A PRO в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата MSI A320M-A PRO в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата MSI A320M-A PRO

Тип розетки Socket AM4
Чіпсет AMD A320
Підтримка процесорів AMD Ryzen 1-го, 2-го та 3-го покоління / AMD Ryzen з графічним ядром Radeon Vega / A-series / Athlon
Фактор MicroATX
PCI Express X16 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express X1 1 x PCI-E 2.x x1
USB 2.0 2 x USB 2.0
USB 3.0 4 x USB 3.2 (Gen1)
M.2 (SATA) Без M.2 інтерфейсу
Рейд 0, 1, 10
Відеопродукти 1 x DVI-D
1 x HDMI
Звук 7.1-канальний HD Audio кодек Realtek ALC892

* Технічні характеристики Материнська плата MSI A320M-A PRO можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата MSI A320M-A PRO

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MSI A320M-A PRO

Код товару: 136923
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →