Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Mpow Flame Solo Pink

Код товару: 265606
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mpow
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Mpow Flame Solo Pink

Фантастичний захоплюючий басовий звук: приймає 11-міліметрові поліуретанові драйвери з винятковими насиченими, потужними та яскравими звуками. Крім того, кришталево чисті високі частоти врівноважують вашу музику та дзвінки. Не соромтеся оточувати себе стереофонічною музикою HD за допомогою бездротових навушників Bluetooth на вході та насолоджуйтесь кришталево чистими дзвінками.

Ціна: 1634 грн
шт

Опис товару Навушники Mpow Flame Solo Pink

Фантастичний захоплюючий басовий звук: приймає 11-міліметрові поліуретанові драйвери з винятковими насиченими, потужними та яскравими звуками. Крім того, кришталево чисті високі частоти врівноважують вашу музику та дзвінки. Не соромтеся оточувати себе стереофонічною музикою HD за допомогою бездротових навушників Bluetooth на вході та насолоджуйтесь кришталево чистими дзвінками. Легке фізичне керування та два режими: просто за допомогою простого керування кнопками бездротові навушники підтримують різноманітні функції, включаючи регулювання гучності та доріжки, відтворення та паузу, активацію Siri тощо. . Будь-який навушник можна використовувати незалежно або в моно режимі зтрьома простими у використанні багатофункціональними фізичними кнопками для керування музикою, дзвінками, налаштуваннями відключення звуку та голосовим помічником. Заряджання через USB-C та час музики 28 годин: 10 хвилин швидкої зарядки підтримують 1 годину прослуховування та загальний час автономної роботи 28 годин, використовуючи портативний зарядний чохол USB-C. Крім того, кожен навушник Bluetooth можна використовувати протягом семи годин з однією повною зарядкою. (Важливо: Будь ласка, повністю зарядити пристрій при першому використанні).тренування. Повністю вкладений у вухо та ергономічний дизайн додатково не зашкодить вашим вухам при тривалому носінні, тому ви також зможете чути більше свого оточення. IPX7 Водонепроникний і широко сумісний: Сумісний із пристроями з підтримкою Bluetooth, включаючи мобільні телефони, планшети, комп'ютери та телевізори. Завдяки захищеному від поту та водонепроникному нанопокриттю IPX7, спортивні навушники Bluetooth забезпечують відмінний вибір для занять спортом у приміщенні та на відкритому повітрі, включаючи біг, біг підтюпцем, катання на гірських велосипедах тощо.

Навушники Mpow Flame Solo Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Mpow Flame Solo Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Mpow Flame Solo Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Mpow Flame Solo Pink

Тип бездротові
Тип дизайну мікрофоном
Метод з'єднання бездротовий
Версія Bluetooth є
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення у вуха
Дизайн випромінювача Динамічний
Підтримка об'ємного звуку є
КОНТРОЛЬ кнопкове
Додатково Заряджання через USB-C та час музики 28 годин: 10 хвилин швидкої зарядки підтримують 1 годину прослуховування та загальний час автономної роботи 28 годин, використовуючи портативний зарядний чохол USB-C.
Забарвлення рожевий

* Технічні характеристики Навушники Mpow Flame Solo Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Mpow Flame Solo Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mpow Flame Solo Pink

Код товару: 357448
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195827
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252142
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →