Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ваги підлогові MPM MWA-04/C

Код товару: 224640
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MPM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ваги підлогові ваги підлогові MPM MWA-04/C

Тип електронні
Максимальна вага 180 кг
Точність виміру ваги 100 грам

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару ваги підлогові MPM MWA-04/C

 Нові ваги MPM не тільки ідеальне рішення для тих, хто піклується про фігуру, хочуть мати контроль над своїм тілом і стежити за змінами. Звичайно, це також буде великою підмогою для всіх тих, хто бореться із зайвими кілограмами. Веса MWA-04 має ряд рішень, які забезпечують повне знання про склад тіла як рівень жиру, води, м'язів і кісток у вашому тілі. Пристрій у простий і не інвазивний спосіб допоможе нам оцінити, чи змінюється наша вага тіла від дієти, і чи приносять тренування бажаних результат.З пам'яттю до 10 користувачів, що дозволяє поведінку окремих параметрів, таких як висота, віку чи статі, та BMI, пристрій може принести користь усій сім'ї. Терези це хороша мотивація - у зв'язку зпоточною датою, ми можемо відстежувати хід вашої дієти чи тренування. Сучасний пристрій дозволяє розрахувати швидкість мінімальних щоденних калорій. Будь-яка людина може знати свої потреби в енергії і, отже, харчуватися. Високотехнологічна система вимірювання вказує вагу з точністю до 100 г, а результат доступний як у кілограмах (кг), фунтів (фунт) і stonach (ст). Ваги виготовлені із загартованого безпечного скла та гуми, нековзні ніжки особливо важливі у ванній кімнаті. Пристрій живиться від 3 батарей ААА, і автоматичне вимкнення дасть йому довге життя. З іншого боку, сучасний дизайн, легко читати багатофункціональний РК-дисплей та елегантний 3 - рівні світловийсигналізації найкращий спосіб використовувати ванну.

ваги підлогові MPM MWA-04/C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ваги підлогові MPM MWA-04/C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ваги підлогові купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ваги підлогові и купити ваги підлогові MPM MWA-04/C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ваги підлогові MPM MWA-04/C

Тип Електронне
Матеріал платформи Скло
Колір Чорний
Максимальне навантаження 180 кг
Точність вимірювання 100 г
Одиниці виміру кілограми, фунти, стоуни
Автоматичне вмикання Є
Автоматичне вимикання Є
Додаткова інформація вимірювання вмісту жирової тканини, вимірювання м'язової маси, вимірювання рідини в організмі, вимірювання кісткової маси, розрахунок потреби в кількості калорій, розрахунок індексу маси тіла (BMI)

* Технічні характеристики ваги підлогові MPM MWA-04/C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ваги підлогові MPM MWA-04/C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MPM MWA-04/C

Код товару: 125937
На замовлення, 1-3 дні
MPM MWA-04 1376 грн
Код товару: 199391
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184582
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →