Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бутербродниця MPM MOP-43M

Код товару: 342303
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MPM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бутербродниці Бутербродниця MPM MOP-43M

Бутербродниця MPM MOP-43M є мультимейкером для приготування соковитих стейків, бургерів і хрумких паніні, трикутних бутербродів і квадратних сендвічів-тостів, справжніх віденських і бельгійських товстих вафлів.

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Бутербродниця MPM MOP-43M

Бутербродниця MPM MOP-43M є мультимейкером для приготування соковитих стейків, бургерів і хрумких паніні, трикутних бутербродів і квадратних сендвічів-тостів, справжніх віденських і бельгійських товстих вафель.
 
Модель 3в1 розроблена як для професійного використання, так і для домашніх умов. Плаваючі шарніри бутербродниці дозволяють випікати продукти будь-якої товщини, тому ідеально просмаженим буде і тонке і товсте паніні або бутерброд. Ідеальна температура нагрівання підходить для смаження та гарантує золотисту скоринку.
 
Прилад займає трохи місця на кухні, при цьому має великі форми для продуктів та оптимальну потужність для швидкоївипічки та розігріву продуктів.
 
Використовуйте форми вафель для випікання брюссельських вафель. Одночасне приготування двох товстих вафель займає не більше 4 хвилин. Експериментуйте з різними начинками для бутербродів та сендвічів. Робіть солоне або солодке тісто для товстих вафель. Ми рекомендуємо скуштувати паніні із солоних випечених вафель з начинкою із солодкого перцю, ростбіфу та свіжого салату з моцарелою.
 
Також може бути використаний як контактний гриль для приготування гамбургерів, стейків та овочів. Ви можете легко грилити навіть нарізану картоплю. Контактний гриль використовувати краще, коли ви хочете, щоб приготувати щось швидко. І контактнийгриль - це здоровіший спосіб приготування на грилі. При тепловій обробці на контактному грилі, їжа буде готуватися швидко, тому що ви смажите обидві сторони їжі в один час. Ребриста форма на пластинах надає страві гарного вигляду.
 
Переваги моделі:
  • Міцна конструкція основи та кришка з полірованою нержавіючою сталлю
  • Знімні форми для миття в посудомийній машині та легкого очищення
  • Світлові індикатори нагрівання та готовності приготування
  • Кнопки для швидкої та легкої зміни панелей
  • Великі форми для приготування
  • Відомий європейський виробник із офіційною гарантією
  • Нове безпечне антипригарне покриття

Бутербродниця MPM MOP-43M Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бутербродниця MPM MOP-43M в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бутербродниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бутербродниці и купити Бутербродниця MPM MOP-43M в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бутербродниця MPM MOP-43M

Тип Бутербродница 3 в 1

Потужність 1000 Вт
Індикатор нагріву Есть
Індикатор готовності Есть
Покриття Антипригарное
Колір Нержавеющая сталь

* Технічні характеристики Бутербродниця MPM MOP-43M можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бутербродниця MPM MOP-43M

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MPM MOP-43M

Код товару: 367674
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 243818
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367673
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →