Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка MPM MKW-06

Код товару: 157950
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MPM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка MPM MKW-06

Тип: еспресо (ручна); Кава, що використовується: мелена; Приготування капучіно: ручний; Порцій за 1 раз: 2; Об'єм резервуару (л): 1.7; підігрів чашок/кавника; Тиск (бар): 20; Потужність (Вт): 850;

Ціна: 3698 грн
шт

Опис товару Кавоварка MPM MKW-06

 Пропонуємо оцінити нову привабливу модель сучасної кавоварки польського бренду MPM MKW-06. Даний прилад виготовлений всесвітньо відомим виробником побутової техніки MPM, що надає представленій моделі ще більшої надійності та міцності використання. Кавоварка призначена для приготування ароматної міцної кави за улюбленим рецептом. Тепер щоранку ви зможете почати з ароматним напоєм, що бадьорить.

 
 
 
Представлена ​​модель кавоварки MPM MKW-06 відрізняється своєю потужною продуктивністю роботи, практичністю та простотою управління, а також відмінним дизайнерським оформленням. Тип виготовленої моделі призначений для виготовлення кави еспресо.Тип установки кавоварки – настільний. За допомогою даного приладу ви зможете приготувати 1,7 л улюбленого напою, при цьому легко контролюючи міцність напою. Для приготування напоїв у даній моделі кавоварки використовується спеціальна кава у зернах. У прилад вбудований зручний піддон для збирання крапель.

Кавоварка MPM MKW-06 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка MPM MKW-06 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка MPM MKW-06 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка MPM MKW-06

Тип Еспресо
Потужність 850 Вт
Об'єм резервуара для води 1.7 л
Кількість чашок 2 шт
Використана кава мелений
Максимальний тиск 20 бар
Конструкція Ручне
Керування Є
Спосіб розміщення Метал/пластик
Вага Є
Країна-виробник Сріблястий

* Технічні характеристики Кавоварка MPM MKW-06 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка MPM MKW-06

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MPM MKW-06

Код товару: 330722
На замовлення, 1-3 дні
First FA-5476-2 3956 грн
Код товару: 88337
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 88338
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →