Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач MPM MBL-26

Код товару: 144716
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MPM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач MPM MBL-26

Тип пристрою: стаціонарний блендер; Основна чаша (л): 1.5; Потужність (Вт): 800; Кількість швидкостей: 10; Імпульсний режим; Таймер автовимкнення; Передвстановлені програми: соуси; колка льоду; самоочищення; Місткості: основна чаша; Насадки: Живлення: мережа; Матеріал основної чаші: пластик

Ціна: 5461 грн
шт

Опис товару Змішувач MPM MBL-26

Вакуумний блендер MPM MBL-26 це нова технологія блендера, яка дозволяє витягувати кисень з чаші блендера і підтримує в ній вакуум. Сік, коктейль або суп, приготовлений у вакуумі, не контактують з киснем, тому вони довше зберігають свіжість продуктів, а також життєву енергію. Продукти, приготовлені за допомогою вакууму, тривалий час залишаються свіжими при цьому, не втрачаючи своїх смакових якостей.
 
Соки та коктейлі, приготовані у вакуумному блендері, не окислюються, не прокисають і можуть зберігатися в холодильнику кілька днів.
 
Високошвидкісний вакуумний блендер не тільки змішує компоненти у вакуумі, але також дозволяє їм зберігатися без повітря,завдяки чому вони довше залишаються свіжими та довше зберігають свої харчові цінності.
 
Блендер оснащений двома великими чашами на 1500 мл для змішування та менше 800 мл для зберігання. Обидві чаші щільно закриваються і пристосовані для вакуумування. Чаші виготовлені з міцного та гігієнічного Тритану.
 
Блендер має шести лопатевий ніж з лопатями різної довжини, розміру та різної форми, у поєднанні з потужним двигуном і 22000 оборотами вони надають ідеальної консистенції кінцевому продукту.

Змішувач MPM MBL-26 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач MPM MBL-26 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач MPM MBL-26 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач MPM MBL-26

Тип блендера Стаціонарний
Потік швидкостей 10 шт
Потужність (BT) 800 Вт
КОНТРОЛЬ Кнопкове
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Пластик
Отвір для інгредієнтів Скло
Додаткові режими режим смузі, функція колки льоду
додаткова інформація Об'єм подрібнювача 1.4 л
Об'єм додаткового подрібнювача 0.8 л
Забарвлення Чорний
Вага 3 кг

* Технічні характеристики Змішувач MPM MBL-26 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач MPM MBL-26

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MPM MBL-26

Код товару: 244677
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332121
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332122
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →