Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гриль Mousson S 4 B6

Код товару: 207981
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mousson
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Барбекю, барбекю, грілі Гриль Mousson S 4 B6

Справжні поціновувачі барбекю знають, наскільки важливу роль у приготуванні страв та їх смакових якостях відіграють шампури. ТМ MOUSSON пропонує Вашій увазі набір шампурів Mousson S 4 B6, який задовольнить запити найвибагливішого покупця та гурмана. Набір із 6 шампурів від ТМ MOUSSON стане Вашим незамінним помічником у приготуванні їжі на багатті.

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Гриль Mousson S 4 B6

Якщо Вам потрібен зручний та практичний набір шампурів, який зуміє прослужити кілька сезонів, чудово справляючись зі своїми основними завданнями, тоді Вас напевно зацікавить такий варіант, як Набір шампурів Mousson S 4 B6.

Усього в його комплектацію входить 6 шампурів зі сталі, товщиною 1,5 мм, яка гідно витримає випробування активною експлуатацією, зовнішніми впливами навколишнього середовища, а також часом, не втративши своїх первісних властивостей та якостей. Такі шампура сумісні з більшістю моделей мангалів, мають зручну ручку та не викличуть складнощів у догляді. Крім цього, нержавіюча сталь, що використовується для їх виробництва, не становить небезпеки для здоров'я людини. Стане в нагоді і пропонований у комплекті з шампурами Mousson чохол, який допоможе вирішити питання з їх безпечним транспортуванням та зберіганням.

Набір із 6 шампурів Mousson S 4 B6 від ТМ MOUSSON стане Вашим незамінним помічником у приготуванні їжі на багатті.

Гриль Mousson S 4 B6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гриль Mousson S 4 B6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Барбекю, барбекю, грілі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Барбекю, барбекю, грілі и купити Гриль Mousson S 4 B6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гриль Mousson S 4 B6

Характеристики Тип: шампури
Матеріал: нержавіюча сталь
Матеріал ручки:  метал
Форма:   трикутна
Комплектація: чохол, шампур - 6 шт.
Розміри Довжина: 47 см
Товщина: 0.15 см
Вага 0.5 кг

* Технічні характеристики Гриль Mousson S 4 B6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гриль Mousson S 4 B6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mousson S 4 B6

Код товару: 346977
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 251371
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346978
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →