Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гриль Mousson R6

Код товару: 207978
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mousson
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Барбекю, барбекю, грілі Гриль Mousson R6

Грати-гриль Mousson R6 зробить Ваш відпочинок на свіжому повітрі комфортним і приємним. Надійна конструкція в тандемі з високою якістю робить такі ґрати лідером на ринку товарів українського виробництва. Придбавши грати ТМ MOUSSON, Ви переконаєтеся в тому, що приготування їжі на вогнищі може бути простим і невимушеним заняттям.

Ціна: 1806 грн
шт

Опис товару Гриль Mousson R6

Команда ТМ MOUSSON розбирається в тому, як зробити Ваш відпочинок максимально зручним та приємним і саме про це свідчить наш новий продукт - грати-гриль MOUSSON R6, яка допоможе Вам без проблем та із задоволенням приготувати вишукані страви на багатті.

>

Грати виготовлені з харчової нержавіючої сталі високої якості з діаметром прутка 6 мм, а її розміри складають 270х540 мм. Грати-гриль Mousson R6 має практичну і просту в експлуатації конструкцію, яка стане чудовим доповненням до мангалу, дозволивши готувати на ньому різні овочі, рибу, м'ясу та птицю. Mousson R6 є якісно виконаною конструкцією, для виготовлення якої виробник використовував зносостійку ібезпечну харчову нержавіючу сталь, яка не містить небезпечних для здоров'я людини елементів та не потребує спеціального чи складного догляду. Варто відзначити, що при загальних розмірах 540х270 мм, її прути відповідають діаметру 6 мм, також її конструкцію добре доповнюють ергономічною формою дерев'яні ручки, які не нагріваються в процесі роботи.

Грати MOUSSON R6 обладнані дерев'яними ручками, тому Ви можете із задоволенням готувати улюблені страви, не боячись обпекти руки. Крім того, ця чудова решітка має розкладну конструкцію, що дозволяє зробити користування та транспортування легким та комфортним. Придбавши грати-гриль MOUSSON R6, Ви переконаєтеся в тому, що приготування їжі на багаттіможе бути простим і невимушеним заняттям.

Гриль Mousson R6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гриль Mousson R6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Барбекю, барбекю, грілі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Барбекю, барбекю, грілі и купити Гриль Mousson R6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гриль Mousson R6

Характеристики Призначення грати: для гриля, для м'яса, для овочів
Тип: одинарна
Форма: прямокутна
Колір виробника:  сірий металік
Кількість ручок:  дві, дерев'яні
Матеріал: дерево, нержавіюча сталь
Розміри 54 х 27 см
Вага 1.9 кг

* Технічні характеристики Гриль Mousson R6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гриль Mousson R6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mousson R6

Код товару: 324593
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 382432
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →