Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Mousson ATLANT 3 ORANGE

Код товару: 208012
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mousson
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Mousson ATLANT 3 ORANGE

Тип: Намет туристичний
Кількість місць: 3
Вага максимальна, кг: 4,1
Кількість входів: 1
Тамбур, кількість: так (1)
Розмір, див: 380х125
Конструкція: каркасна
Матеріал каркасу: скловолокно
Матеріал тенту: поліестер
Водонепроникність тенту (мм H2O): 3000
Матеріал дна: оксфорд
Водонепроникність дна (мм H2O): 5000
Розмір внутр.намету (ДxШxВ), см: 210х205х125

Ціна: 5461 грн
шт

Опис товару Намет Mousson ATLANT 3 ORANGE

Любіть відпочивати на природі? Тоді Ви як ніхто знаєте, як важливо не помилитись у виборі намету. Команда інженерів-розробників ТМ MOUSSON впевнена – з тримісним наметом MOUSSON ATLANT 3 Ви неодмінно зможете насолодитися довгоочікуваним відпочинком. Легкий та ергономічний намет MOUSSON ATLANT 3 розроблений таким чином, щоб Вам було якомога зручніше користуватися ним, встановлювати та транспортувати. У наметі передбачено два входи, тому Ви зможете увійти до нього як із боку спального відділу, так і з боку тамбуру. У просторому тамбурі Ви не тільки зможете розмістити свої речі, а й влаштувати польову кухню.

Зовнішній тент та внутрішня частина намету MOUSSON ATLANT 3 виготовлена ​​з високоякісногоматеріалу Polyester - тканини з поліефірного волокна, надзвичайно легкою і при цьому має високу міцність і низьку гігроскопічність, практично не розтягується при намоканні і не псується під дією ультрафіолету. Крім того, в тканині є плетіння RipStop, що надає їй додаткову міцність і стійкість до розривів і при цьому практично не додає ваги. Тканина зовнішнього тенту та внутрішнього намету має вогнетривке просочення, що безумовно є великою перевагою. Поліуретанове просочення тканини зовнішнього тенту значно підвищує коефіцієнт водонепроникності намету, який становить 3000 мм водяного стовпця, і разом із проклеєними швами робить намет придатним.для використання в умовах багатоденного дощу та вітру. Дихаюча тканина внутрішнього намету забезпечить Вам постійний приплив свіжого повітря. Днище намету виготовлене із міцного поліестрового матеріалу Oxford, поліуретанове покриття та водонепроникність 5000 мм якого забезпечить затишок та комфорт у негоду. Міцний та надійний каркас з фібергласу та фурнітура відомої марки SBS роблять намет не тільки зручним у використанні, але й надзвичайно довговічним. Вибираючи намети від ТМ MOUSSON, Ви можете бути впевнені – Ви на вірному шляху до бездоганного відпочинку!

Намет Mousson ATLANT 3 ORANGE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Mousson ATLANT 3 ORANGE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Mousson ATLANT 3 ORANGE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Mousson ATLANT 3 ORANGE

Тип Намет
Потужність Тримісна
Дизайн Каркасна
Призначення Для туризму
Наявність тамбуру є
Форма Півсфера
Рамка Скловолокно
Зовнішній тент Поліестер
Матеріал спального відділення Поліестер
Стать Оксфорд
Розміри 210х205х125 см
Вага 4,1 кг

* Технічні характеристики Намет Mousson ATLANT 3 ORANGE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Mousson ATLANT 3 ORANGE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mousson ATLANT 3 ORANGE

Код товару: 203676
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324691
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336605
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →