Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Monte MT-3115

Код товару: 213593
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Monte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Monte MT-3115

Пікова потужність (Вт): 3000; Кількість швидкостей: 2; Реверс; Матеріал: метал; Захист від перевантажень;

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Monte MT-3115

 М'ясорубка Monte MT-3111 стала яскравим представником сучасної побутової техніки, яка може похвалитися як бездоганним функціоналом, так і привабливим зовнішнім виглядом. Білий колір не кричить, тому, незважаючи на застосування такого акценту, прилад зберігає вишуканість та лаконічність. Округла форма надає йому м'якості та робить техніку досить компактною.

 
Велика потужність
 
Показники продуктивності безпосередньо залежать від того, який двигун встановлено всередині. У цій конфігурації є потужний двигун, пікова потужність якого становила 1800Вт. За такого великого ресурсу м'ясорубці підкоряться інгредієнти будь-якої щільності. Робота короткими сесіями зперіодами відпочинку допоможе максимально виявити робочий потенціал пристрою.
 
Захищеність від перегріву
 
У кожної електром'ясорубки є часові проміжки роботи та відпочинку, тривалість яких позначається виробником. Дотримуючись їх, ви знижуєте ризик перегрівання виробу. Якщо ж така все-таки виникла, то вбудована система захисту від перегріву дозволить техніці вчасно зупинитися, як тільки з'являться перші ознаки навантаження.
 
Реверсивний рух
 
Зворотний хід є у електричних м'ясорубок для того, щоб ви могли легко очистити робочу область від шматків, що заважають, що погіршують прохідність. Опція реверсу значно спрощуєексплуатацію приладу та заощаджує ваш час.
 
Насадка для ковбас
 
У комплектації є насадка, яка орієнтована створення страв з вже готового фаршу. Насадка для ковбас допоможе приготувати найкращі страви, які можна їсти вдома, готувати на барбекю та пригощати гостей. Цим ви точно здивуєте тих, хто звик до стандартного меню.

М'ясорубка Monte MT-3115 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Monte MT-3115 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Monte MT-3115 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Monte MT-3115

Продуктивність, кг/хв -
Матеріал корпуса Є
Кількість дисків Є
Насадки Для кеббе, соковитискач для томатів та ягід (придбається окремо)
Додаткові можливості 2 шт
Кількість дисків Алюміній
Колір -
Комплектація Є
Габарити (ВхШхГ) Є
Вага -
Країна-виробник товару Метал

* Технічні характеристики М'ясорубка Monte MT-3115 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Monte MT-3115

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Monte MT-3115

Код товару: 90810
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 5103
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 81278
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MFW 3520W 3741 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →