Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Настільна плита MONTE MT-2100

Код товару: 100069
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Monte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільні плити Настільна плита MONTE MT-2100

Якісна та практична настільна плита Monte MT-2100 стане чудовим доповненням на кухні. Її компактні розміри дозволяють брати плиту у подорож, а підвищений функціонал порадує чудовою роботою. Дана модель відноситься до індукційних електричних плит і виконана в стильному елегантному дизайні чорного кольору. Сенсорне управління дозволяє досягати бажаного результату лише в один натиск, а п'ять рівнів потужності - легко контролювати процес приготування.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Настільна плита MONTE MT-2100

 Функція таймер/відкладений старт – дозволяє готувати продукти на заданій потужності, встановивши при цьому необхідний час роботи у програмах «печіння», «змаження» або час затримки включення у програмах «суп», «готування на пару», «молоко» . Початкове значення таймера у програмах «печінка», «змаження» складає 10 хвилин; початкове значення відстроченого включення у програмах "суп", "готування на пару", "молоко" становить 30 хвилин. Регулювання здійснюється за допомогою клавіш "більше" збільшується час на 10 хвилин або "менше" зменшується час на 1 хвилину. Максимально можливий час роботи плити.години.

 
"печінка" - основний режим роботи. У цьому режимі Ви маєте можливість регулювати потужність плити в межах 120ВТ-2000Вт.
 
«змаження» - під час роботи плити в цьому режимі Ви маєте можливість регулювати температуру нагріву в межах від 80 до 270 градусів Цельсій.
 
«суп» на цій програмі плита працює на заданій потужності 1800Вт протягом 30 хвилин, потім автоматично вмикається мала потужність для збереження тепла.
 
«готовка на пару» - на цій програмі плита працює на заданій потужності 1800Вт, яку не можна змінити.
 
«молоко» - на цій програмі плита працює на фіксованій температурі 80градусів Цельсій.
 
Функція «напруга\споживання електричної енергії» дозволяє поточну напругу в мережі живлення (В) та кількість витраченої електроенергії (кВт*година) з моменту включення мережі.
 
Індукційна плита настільна MONTE MT 2100 - це економія електроенергії, швидке приготування, безпека та стильний дизайн приладу

Настільна плита MONTE MT-2100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Настільна плита MONTE MT-2100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільні плити купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільні плити и купити Настільна плита MONTE MT-2100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Настільна плита MONTE MT-2100

Тип Електрична
Напруга 220/240 Вт
Кількість конфорок 1
Потужність 2000 Вт
Зона нагріву 1
Регульована температура Так
Кількість рівнів потужності 5
Таймер Так
Матеріал поверхні Склокераміка
Особливості 3 режими приготування, відкладений старт, автоматичне визначення посуду, високий коефіцієнт корисної дії: 90%
Габарити 30х36, 5х6 см
Вага 1.5 кг
Колір Чорна

* Технічні характеристики Настільна плита MONTE MT-2100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Настільна плита MONTE MT-2100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MONTE MT-2100

Код товару: 289677
На замовлення, 1-3 дні
DARIO DHP 121B 1505 грн
Код товару: 306545
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342072
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →