Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Monte MT-1912

Код товару: 150194
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Monte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Monte MT-1912

Занурювальний блендер Monte MT-1912 – це відмінний додаток до домашньої побутової техніки. З його допомогою можна змішувати різнокомпонентні коктейлі та смузі, готувати супи-пюре та соки, перемелювати м'ясо, овочі, фрукти, і навіть подрібнювати для напоїв лід. З таким пристроєм можна назавжди забути про сльози через нарізування цибулі. Компактний, багатофункціональний, легкий у складанні та необтяжливий у догляді. Такий помічник нагоді на будь-якій кухні.

Ціна: 3311 грн
шт

Опис товару Змішувач Monte MT-1912

 Такий апарат легко замінить відразу кілька різно-функціональних пристроїв, такі як м'ясорубка, міксер або навіть кухонний комбайн. Апарат легко миється та не займає багато місця при зберіганні.

 Блендер поставляється разом з усім необхідним доповненням. Чаша загального призначення об'ємом 2 л стане в нагоді для основних подрібнювальних операцій. Ємність поставляється зі знімними ножами із високоміцної нержавіючої сталі. Такий набір надійний та довговічний в експлуатації. Мірна склянка з вимірювальною шкалою для збивання рідких продуктів (яєць, кремів, тіста). Наявність шкали поділу дуже практична, адже дозволяє з високою точністю відміряти обсяги потрібнихінгредієнтів.
 
Постачання укомплектовано широким асортиментом різноманітних насадок. Зручні віночки для збивання рідких мас (яєчної омлетної суміші, білкового та вершкового крему, бісквітного тіста) завжди знадобляться у господарстві. Потужні гаки для крутої маси допоможуть легко замісити тісто на вареники або пельмені, а також для дріжджових виробів. Лопатеві ножі-подрібнювачі забезпечать якісну рубку будь-якого продукту. Практичний диск для шаткування при обертанні дозволяє з легкістю перемолоти величезну кількість овочів. Приготуйте заправку на борщ/суп і наріжте капусту за лічені хвилини, не витративши особливо сили. А насадка для нарізування кубиками допоможе швидко.перерізати кілограми картоплі чи салатних овочів акуратними рівними кубиками.

Змішувач Monte MT-1912 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Monte MT-1912 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Monte MT-1912 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Monte MT-1912

Тип блендера занурювальний
Потік швидкостей 2
Потужність (BT) 1000
Форсунки Насадка подрібнювач, Насадка для терки, Віночок для збивання, Насадка для тесту, Нарізка кубиками, Нарізка соломкою
Терка для драників 2-сторонній диск для нарізки
Шліфування є
Матеріал корпусу пластик
Матеріал підводної частини нержавіюча сталь
Додаткові режими Плавне регулювання швидкості, Турбо режим
додаткова інформація Індикатор роботи: світлодіодний Ергономічна рукоятка Петля для підвішування
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Змішувач Monte MT-1912 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Monte MT-1912

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Monte MT-1912

Код товару: 330677
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 133798
На замовлення, 1-3 дні
Liberty HBP-880B 3397 грн
Код товару: 145792
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →