Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Monte MT-1901 B

Код товару: 139313
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Monte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Monte MT-1901 B

Недорогий компактний занурювальний блендер Monte MT-1901 B максимально простий і зручний в роботі. З його допомогою легко приготувати овочеве пюре, крем-суп, ніжний крем або повітряний мус і навіть смачний домашній майонез. Також пристрій буде корисним у сім'ї, де є маленькі діти та людям, які стежать за своїм здоров'ям і дотримуються певних дієт. А ще використовуючи ручний блендер можна приготувати ідеальну солодку дзеркальну глазур – найкраща прикраса сучасного торта. Догляд за приладом не обтяжливий, його легко мити і просушувати, та й місця на кухні він багато не займає.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Змішувач Monte MT-1901 B

 Занурювальний блендер Monte MT-1901 працює від живлення від електромережі стандарту 220В. Під час використання прилад необхідно тримати рукою, а, враховуючи, що габарити невеликі та потужність 500 Вт, всі компоненти змішуються та пюрюються за лічені хвилини, і весь процес перетворюється на захоплюючий захід. Залежно від продукту, що обробляється, можливо вибрати одну з двох найбільш підходящих швидкостей подрібнення. Користувач самостійно регулює роботу апарату за допомогою кнопок у верхній частині пластикового корпусу. Всі робочі деталі виконані з високоміцної нержавіючої сталі, що відрізняється надійністю та довговічністю.

Якщо задумали пюрувати відварені овочі там'ясопродукти, то використовуйте Monte MT-1901 B безпосередньо в посуді, де варилися напівфабрикати. Це скоротить час обробки, а також позбавить гір немитий посуд. За відсутності захисної кришки орудувати необхідно акуратно, оскільки зайво рідкі продукти можуть розбризкатися по всій кухні. Пристрій рекомендується використовувати для невеликих порцій і не варто перевантажувати занадто тривалою роботою, щоб не допускати перегріву та передчасного виходу з ладу.

Змішувач Monte MT-1901 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Monte MT-1901 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Monte MT-1901 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Monte MT-1901 B

Тип блендера занурювальний
Потік швидкостей 2
Потужність (BT) 500
Форсунки Насадка подрібнювач
блендер-ніжка
Шліфування є
Матеріал корпусу пластик
Матеріал підводної частини нержавіюча сталь
додаткова інформація Захист від розбризкування
Забарвлення чорний червоний

* Технічні характеристики Змішувач Monte MT-1901 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Monte MT-1901 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Monte MT-1901 B

Код товару: 279942
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 266192
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 266193
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →