Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Корпус Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002)

Код товару: 145175
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Modecom
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Корпус Корпус Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002)

Корпус виконаний у форм-факторі Mini Tower і відрізняється дуже добре продуманим дизайном, завдяки якому значно полегшується встановлення системних компонентів і є можливість підтримання оптимального температурного режиму для ефективного функціонування.

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Корпус Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002)

 Корпус відрізняється простою установкою компонентів та збиранням системи, а конструкція слотів, відсіків, гвинтів для встановлення та фіксації різних пристроїв створені спеціально для зручності користувача.

Корпус у формі-факторі Mini Tower досить місткий, щоб розмістити в ньому будь-які комплектуючі. Добре продумана система циркуляції повітря за рахунок вентиляційних отворів на передній, бічній та задній панелях забезпечить стабільну роботу вашої системи.

Частиною кожного комп'ютера є корпуси. Вони потрібні не тільки для красивого пакування всіх деталей, але і виконують важливу функцію – забезпечують розміщення та жорстку фіксацію всього пристрою. З його допомогою проводитьсяелектроживлення, і він захищає крихкі елементи від зовнішніх факторів. Цю деталь ПК називають системним блоком. У нього міститься материнка, процесор та складові охолоджувальної системи, ОЗУ, HDD, дисковод, приводи для клавіатури, мишки.

Системні блоки для ПК розподіляють за декількома класифікаціями та різними характеристиками. Фахівці з «заліза» спочатку поділяють їх за призначенням та виконанням завдань. Виділяють кілька стандартів виробу – АТ, АТХ, micro ATX або Rack. Серед майстрів та користувачів зарядженими комп'ютерами популярні АТХ, оскільки в нього розміщують материнські плати нового покоління. Він характеризується легким та швидким доступом до складових комп'ютера. Монтуєтьсямодернізована система вентиляції усередині виробу. Можна контролювати споживання енергії.

Варіант Mini-ATX відноситься до малогабаритних. Ця модель підходить для людей у ​​відрядженнях. У таких приладах буде не надто багато деталей, і потужність знижується. Форми АТ сильно застаріли та практично не експлуатуються сучасними користувачами.

За призначенням всі корпуси поділяють на два типи: звичайні. Компанії використовують найпростіші метали виготовлення продукції. У них менша кількість виходів під аксесуари та отвори під складові ПК. Буває вмонтований блок живлення, але часто має слабку потужність.

Корпус Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Корпус Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Корпус купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Корпус и купити Корпус Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Корпус Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002)

Фактор Micro - ATX, Mini - ITX
Субме Minitower
Потужність BP, WT без блоку живлення
Розташування ВР верхнє
Число 3,5 "відсіків внутрішніх 1
Номер 2.5 "Відсіки 2
Розміри, мм 170 x 360 x 375 мм
Колір справи Чорний
Передні інтерфейси 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, Audio

* Технічні характеристики Корпус Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Корпус Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Modecom MINI TREND AIR (AM-TREN-AIR-000000-0002)

Код товару: 116607
На замовлення, 1-3 дні
GAMEMAX ST-607 2322 грн
Код товару: 147867
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 103459
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →