Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний

Код товару: 191853
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Record
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Диски та грифи Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний

Млинці (диски) гумові з потрійним хватом та металевою втулкою d-52мм Record TA-8122-10 10кг (чорний)

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний

 Ці диски мають широкі отвори, тому можуть використовуватися не тільки разом зі штангою, а й окремо, наприклад, як допоміжний спортивний снаряд для розминки. Хоча, зрозуміло, їхнє основне призначення збільшення/зменшення робочої ваги штанги відповідно до рівня підготовленості атлета та поставлених перед ним цілей. Тобто, змінивши вагу, можна змістити акцент на розвиток витривалості, нарощування м'язової маси чи покращення силових показників. Вони можуть використовуватись у будь-якому місці, де займаються зі штангою – будинок, гараж, тренажерний зал. Млинці виготовляють із першосортного металу методом лиття, за спеціальними еталонними зразками. Це дозволяє досягтиповної відповідності необхідної ваги, що гарантує стабільність штанги при виконанні вправ. Завдяки гумовому покриттю диски захищені від корозії та пошкоджень та не брязкають під час тренування. Також за рахунок такого рішення захищена від пошкоджень та підлога спортзалу. Рівномірно розташовані по обіду диски отвори забезпечують зручні хвати, тому його легко утримувати в руках як під час встановлення на штангу, так і при виконанні вправ.

Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Диски та грифи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Диски та грифи и купити Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний

Призначення Млинці (диски) гумові з потрійним хватом та металевою втулкою
Форма (гриф) ні
Діаметр 52 мм
Замок (гриф) ні
Матеріал метал
Розміри 52 мм
Вага 10 кг
Обладнання ні

* Технічні характеристики Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Млинці (диски) Record TA-8122-10 Чорний

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →