Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг

Код товару: 190129
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Диски та грифи Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг

Хочете додати різноманітності у ваші тренування зі штангою? Все, що потрібно - це хороший діапазон робочих ваг. Відмінний вибір у цьому випадку – гумові млинці (диски) з потрійним хватом та металевою втулкою TA-5706-10.

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг

 Призначення

Ці диски мають широкі отвори, тому можуть використовуватися не тільки разом зі штангою, але й окремо, наприклад, як допоміжний спортивний снаряд для розминки. Хоча, зрозуміло, їхнє основне призначення збільшення/зменшення робочої ваги штанги відповідно до рівня підготовленості атлета та поставлених перед ним цілей. Тобто, змінивши вагу, можна змістити акцент на розвиток витривалості, нарощування м'язової маси чи покращення силових показників. Вони можуть використовуватись у будь-якому місці, де займаються зі штангою – будинок, гараж, тренажерний зал.
 
Опис
Млинці виготовляють із першосортного металу методом лиття, за спеціальнимиеталонним зразкам. Це дозволяє досягти повної відповідності необхідної ваги, що гарантує стабільність штанги при виконанні вправ. Завдяки гумовому покриттю диски захищені від корозії та пошкоджень та не брязкають під час тренування. Також за рахунок такого рішення захищена від пошкоджень та підлога спортзалу. Рівномірно розташовані по ободу диска отвори забезпечують зручні хвати, тому його легко утримувати в руках як при встановленні на штангу, так і при виконанні вправ.
 
Переваги:
 
Матеріали найвищої якості гарантують дискам тривалий термін служби.
Ергономічна форма забезпечує комфорт та безпекутренувань.
Підходять і для домашнього використання, і для комерційних фітнес-центрів.

Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Диски та грифи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Диски та грифи и купити Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг

Призначення Для силових тренувань із обтяженнями
Діаметр Внутрішній діаметр диска: 52 мм
Матеріал Метал, гума
Вага 15кг

* Технічні характеристики Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Млинці (диски) d-52мм Record TA-8122-15 15кг

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →