Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Mizon Hyaluronic Acid 100

Код товару: 188536
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Mizon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сироватка для обличчя Mizon Hyaluronic Acid 100

Гіалуронова сироватка з 50% гіалуронової кислоти, 30мл.

Ціна: 688 грн

Опис товару Mizon Hyaluronic Acid 100

 Гіалуронова сироватка Mizon Hyaluronic Acid100 – професійна косметика для домашнього застосування, яка за своїм впливом наближена до медичних показань.

 
Шкіра дитини така свіжа і ніжна, тому що вона містить високу кількість гіалуронової кислоти. Однак у міру того, як ми старіємо, її вміст у шкірі зменшується, скорочуючись до однієї двадцятої від початкової кількості. З'являються зморшки, втрачається пружність та еластичність, шкіра стає сухою. Гіалуронова сироватка інтенсивно зволожує шкіру за рахунок високого вмісту гіалуронової кислоти (50%).
 
При регулярному застосуванні сироватки Mizon Hyaluronic Acid100 за рахунок зміцнення структуридермального матриксу значно підвищується тургор та еластичність, скорочується глибина зморшок та відбувається вирівнювання рельєфу шкіри. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу, суху та зневоднену. Не містить барвників та парабенів.
 
Активні інгредієнти:
Гіалуронова кислота (зміст у сироватці - 50%) –один із найкращих натуральних зволожувачів, сприяє виробленню власної гіалуронової кислоти, синтезу колагену та еластину
 
Кераміди 3 – ліпідні компоненти шкіри, дефецит яких відчуває суха шкіра. Кераміди були розроблені спеціально для зв'язування вологи у шкірі, уповільнюючи процес її випаровування.
 
Медь трипептид-1- Найцікавішою особливістю трипептиду є його здатність відновлювати життєздатність стовбурових клітин шкіри. В результаті зменшується глибина зморшок, підвищується пружність та еластичність шкіри, згладжуються шрами та інші дефекти шкіри, значно підвищується ефективність інших косметичних процедур.
 
Бета-глюкан – потужний імунний активатор, ініціює процес самовідновлення та саморегуляції в організмі, завдяки йому стимулюється утворення колагену та еластину в шкірі, що сприяє покращенню рельєфу шкіри, розгладжує зморшки – тобто має омолоджуючу дію для шкіри.
 
Сік берези японської - природний зволожувач,наповнює шкіру вітамінами
 
Екстракт малини - багатий на аскорбінову кислоту, містить вітаміни А, Е, В2 і РР, каротин, солі калію, міді, фосфору, заліза, кальцію, пектинові та азотисті речовини, ефірну олію, фруктові кислоти і т.д. Надає шкірі гладкість та еластичність, стимулює обмін речовин, омолоджує та тонізує, розгладжує, забезпечує оптимальний рівень зволоження. Екстракт портулаку – цілеспрямовано впливає на мікроскорочення шкіри, які згодом перетворюються на глибокі зморшки. Посилює мікроциркуляцію в капілярах, захищає колаген та еластин від пошкоджень.
 
Комплекс натуральних екстрактів арніки гірської, полину гіркого,деревію, тирличу жовтого – має зволожуючу, протизапальну, біостимулюючу та ранозагоювальну дію, відновлює клітини шкіри, очищує пори, має тонізуючу та антибактеріальну дію.
 
Екстракт шоломника байкальського – антиоксидант, що захищає ліпіди шкіри від окислення вільними радикалами
 
Екстракт астрагалу – знімає запалення та попереджає їх появу
 
Як використовувати:
Спосіб 1: нанести 2-4 краплі на обличчя на вологу очищену шкіру. Можна використовувати як окремий засіб для догляду.
 
Спосіб 2: додайте кілька крапель у свій крем для догляду.
 
Спосіб 3: додайтекілька крапель у маску, так ви досягнете більшого ефекту.
 
Спосіб 4: додати 1-2 краплі у свій BB крем або тональну основу перед нанесенням. Це надасть більш гладкого вигляду та кращого зволоження шкіри.
 
Об'єм: 30 мл.

Mizon Hyaluronic Acid 100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Mizon Hyaluronic Acid 100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сироватка для обличчя купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сироватка для обличчя и купити Mizon Hyaluronic Acid 100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Mizon Hyaluronic Acid 100

Призначення Від перших ознак старіння
Поживне
Тонізація
Зволожуюче
Добавки Гіалуронова кислота
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 30мл
Номер у упаковці, ПК 1
Спосіб застосування Спосіб 1: нанести 2-4 краплі на обличчя на вологу очищену шкіру. Можна використовувати як окремий засіб для догляду.

Спосіб 2: додайте кілька крапель у свій крем для догляду.

Спосіб 3: додайте кілька крапель в маску, так ви досягнете більшого ефекту.

Спосіб 4: додати 1-2 краплі у свій BB крем або тональну основу перед нанесенням. Це надасть більш гладкого вигляду і кращого зволоження шкіри.
Країна-виробник товарів Республіка Корея (Південна Корея)
Тип шкіри Нормальна
Суха
Вік Від 25
Категорія для жінок
Формат сироватка

* Технічні характеристики Mizon Hyaluronic Acid 100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Mizon Hyaluronic Acid 100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →