Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Mirta VCK 20 B

Код товару: 89964
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mirta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Mirta VCK 20 B

сухе прибирання; без мішка (з циклонним фільтром); 46x32x33 см, 4.10 кг; пилозбірник на 4 л; потужність всмоктування 330 Вт; робота від мережі; споживана потужність 2000 Вт;

Ціна: 3182 грн
шт

Опис товару Порохотяг Mirta VCK 20 B

Пилосос VCK 20B від компанії Mirta потужністю 2000 ВтЦя модель призначена для сухого прибирання приміщень будь-якого типу; він однаково ефективний для прибирання килимів та паркету. Завдяки мультициклонній системі Dual Cyclone та семиступінчастому очищенню повітря, весь пил і бруд накопичується в контейнері пилососа. HEPA-фільтр допомагає зберегти повітря чистим, затримуючи навіть дрібні частинки пилу, які можуть спричинити алергічну реакцію.

За рахунок продуманої конструкції контейнера він легко виймається з корпусу пилососа. Для зручності використання, на контейнері пилососурозташована ручка. Контейнер очищається від бруду і повертається на місце лише одним клацанням. Контейнер можна очистити, просто викинувши сухе сміття; можна також промити контейнер під водою. Потужний, але тихий мотор гарантує швидке та ефективне всмоктування пилу та бруду.

Телескопічна трубка з нержавіючої сталі, і великі прогумовані колеса допоможуть легко пересуватися по всьому приміщенню і прибирати навіть у важкодоступних куточках будинку. Завдяки компактному розміру пилосос не займає багато місця. А ручка на корпусі та легка вага пилососа дозволяють переносити його по будинку без шкоди для спини. Звичайно ж, варто відзначити і автозмотування мережного шнура. При легкому натисканні на кнопкушнур сховається в корпусі пилососа за кілька секунд.

Порохотяг Mirta VCK 20 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Mirta VCK 20 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Mirta VCK 20 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Mirta VCK 20 B

Тип прибирання суха
Система фільтрації HEPA
Тип вакуумного очищувача контейнер
Об'єм пилососного очищувача 4 л
споживана потужність 2000 Вт
Регулятор потужності на корпусі
Довжина мережевого шнура 5 м
Всмоктувальна труба телескопічна
Турбо є
Рівень шуму 78 дБ
Додаткові форсунки включені підлога/килим; щілинна, для меблів
додаткова інформація авто змотування мережного шнура, ножний перемикач вкл./вимк. на корпусі
Функції та можливості горизонтальне паркування
поворот шлангу на 360 °
радіус дії 7.5 м
Вага 4.1 кг
Забарвлення чорний/жовтий
Розміри 30 x 28 x 42 см

* Технічні характеристики Порохотяг Mirta VCK 20 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Mirta VCK 20 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mirta VCK 20 B

Код товару: 101770
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 148273
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 205229
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →