Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч Mirta MO 0138 B

Код товару: 134417
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mirta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч Mirta MO 0138 B

Тип: Настільна духовка; Потужність: 1300 Вт; Внутрішній об'єм: 38 л; Тип керування: Механічне; Кількість режимів: 3; Колір чорний;

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Електрична піч Mirta MO 0138 B

Електрична піч Mirta MO0138B має термостат, що регулюється, який працює в діапазоні температур 40-250°С. Механічне керування дозволяє задати необхідну інтенсивність впливу для отримання найкращого результату. Використовуючи 3 режими нагріву, можна досягти ідеальної відповідності страви рецептурі.
 
Подвійні стінки корпусу моделі мають термоізоляційні властивості. Внутрішній шар бере більшу частину температурного впливу на себе, залишаючи зовнішнім стінкам лише малу частину. За рахунок цього електропіч не нагрівається, а ви не ризикуєте обпектися.
 
Виробник подбав про пожежну безпеку експлуатації: якщо прилад довго працює без втручаннялюдину або перегрівається, то спрацює захисний механізм, який відключає духовку.
 
Щоб експлуатація електричної печі Mirta MO0138B була комфортною, в комплекті з приладом ви знайдете грати-гриль та 2 листи (круглий та прямокутний). Ці аксесуари можна використовувати самостійно або у комплекті. Наприклад, при використанні грати гриль краще поставити на нижній ярус лист для збору жиру - це полегшить очищення техніки після роботи.

Електрична піч Mirta MO 0138 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч Mirta MO 0138 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч Mirta MO 0138 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч Mirta MO 0138 B

Об'єм камери 38 л
Тип керування Механіка
Потужність 1300 Вт
Кількість режимів приготування 3 шт
Програми верхній, нижній та обидва одночасно для якіснішого приготування ваших кулінарних шедеврів
Дисплей ні
Таймер Є
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Напруга 230 В
Особливості Макс. температура 250 °C
Габарити (ВхШхГ) 33x36.6x48 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Електрична піч Mirta MO 0138 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч Mirta MO 0138 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mirta MO 0138 B

Код товару: 367656
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365410
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362123
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →