Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка MIRTA MG-2018

Код товару: 135848
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mirta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка MIRTA MG-2018

Максимальна потужність: 1800 Вт; Продуктивність: 0.8 кг/хв; Реверс: Є; Грати в комплекті: 3;

Ціна: 2838 грн
шт

Опис товару М'ясорубка MIRTA MG-2018

М'ясорубка Mirta MG-2018 подарує вам світ необмежених можливостей на кухні. З цим потужним і компактним кухонним приладом ви зможете готувати різні страви з рубаного м'яса і не тільки. Оснащена всілякими насадками, м'ясорубка призначена не тільки для отримання фаршу, за її допомогою можна отримувати сік із фруктів та овочів, готувати ковбаски та котлети по-київськи. М'ясорубка поміщена в компактний ергономічний корпус із протиковзними ніжками, які надійно фіксують прилад на робочій поверхні. Низький рівень шуму – ще одна перевага м'ясорубки.
 
М'ясорубка оснащена потужним двигуном на 1800 Вт. Двигун забезпечує високу продуктивність приладу. Так, за допомогоюм'ясорубки 1 кг м'яса перетворюється на фарш всього за 75 секунд. М'ясорубка працює також у режимі реверсу. Ріжучий ніж цієї моделі виконаний із високоякісного металу. Завдяки можливості самозаточування ніж м'ясорубки надовго залишається гострим та зберігає високу працездатність.
 
У базову комплектацію м'ясорубки Mirta MG-2018 входять три грати для фаршу з різним діаметром отворів (3,5,7 мм). За допомогою їх можна отримувати фарш різного ступеня помелу для різних страв. У вашому розпорядженні зручна функціональна насадка для приготування домашніх ковбасок, насадка для зразів і котлет з начинкою. Шнекова насадка дозволить отримати сік із фруктів, м'яких овочів, ягід.

М'ясорубка MIRTA MG-2018 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка MIRTA MG-2018 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка MIRTA MG-2018 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка MIRTA MG-2018

Продуктивність, кг/хв 0.8 кг/хв
Матеріал корпуса Так
Кількість дисків Так
Насадки Двосторонній ніж, Насадка "Кеббе", Насадка для ковбас, Шнековий соковитискач для томатів та ягід
Додаткові можливості 3 шт
Кількість дисків Метал
Габарити (ВхШхГ) Так
Вага 1 м
Країна-виробник товару Пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка MIRTA MG-2018 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка MIRTA MG-2018

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MIRTA MG-2018

Код товару: 95937
На замовлення, 1-3 дні
Vimar VMG-1522 W 2881 грн
Код товару: 316014
На замовлення, 1-3 дні
Astor MG 2105 2881 грн
Код товару: 88563
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RMG201-T 2967 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →