Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка Mirta MC-2250

Код товару: 155899
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mirta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка Mirta MC-2250

Тип: Мультиварки-скороварки Загальний об'єм чаші: 5 л Тип нагріву: ТЕН-нагрів Тип управління: Кнопкове Кількість автоматичних програм: 17 Потужність нагрівального елемента: 950 Вт Габарити (ВхШхГ): 34 х 29 х 32 см

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Мультиварка Mirta MC-2250

 Базова модель лінійки мультиварок-скороварок MIRTA МС2250 – це відмінне рішення для першого досвіду використання подібної техніки. Дуже просте та інтуїтивно зрозуміле меню дозволяє легко розібратися з управлінням. Необхідні програми розташовані на окремих кнопках.

У мультиварці-скороварці є функція підтримки тепла – ваша страва залишатиметься теплою після приготування, а за допомогою функції «Відкладений старт» можна встановити необхідний час, через який страва має бути готовою. Яскравий LED-дисплей з великими цифрами підкаже скільки часу залишилося до закінчення програми.
Мультиварка-скороварка МС2250 працює під тиском, що значноскорочує час приготування будь-якої страви. У меню є 17 автоматичних режимів на будь-який смак, які можна вибрати, натиснувши одну кнопку. Кришка із зручною ручкою дозволить легко її знімати. Також прилад абсолютно безпечний: під час приготування блокувальний механізм не дозволить відкрити кришку, поки всередині є тиск.
Завдяки роботі під тиском, у їжі зберігається більше корисних речовин та вітамінів, порівняно із звичайною мультиваркою. Крім того, важливим моментом є економія часу: рибу можна приготувати за 5 хвилин, а холодець – за годину. У нинішньому швидкому та активному темпі життя цей прилад справді можна гідно оцінити.

Мультиварка Mirta MC-2250 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка Mirta MC-2250 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка Mirta MC-2250 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка Mirta MC-2250

Тип Мультиварки-скороварки
Об `єм 5 л
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь/пластик
Покриття чаші антипригарне
Потужність нагрівального елемента 950 Вт
Підтримка температури є
Затриманий старт є
Функції Рис/крупи
Суп/борщ
Томлення/бобові
На пару
Плов/різотто
Каша/дитяче меню
Риба
Жарка/м'ясо на кістці
Джем
Випічка/омлет
Дисплей є
Регулювання температури приготування є
Країна-виробник LED
Колір 34 х 29 х 32 см
Габарити 4.5 кг
Вага Чорний/сріблястий

* Технічні характеристики Мультиварка Mirta MC-2250 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка Mirta MC-2250

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mirta MC-2250

Код товару: 332053
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 73619
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RMC 507 B 2193 грн
Код товару: 362173
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →