Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Mirta KT-1045A

Код товару: 154519
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mirta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Mirta KT-1045A

Конструкція електрочайника передбачає наявність підставки дискового типу. Вона є однією з частин механізму, який активує нагрівання води. Також ця частина приладу дозволяє розташувати чайник у будь-якому зручному положенні, щоб потім за допомогою повороту навколо власної осі можна було легко зняти техніку з підставки. Усередину диска можна помістити шнур, т.к. у ньому є відповідне поглиблення.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Електрочайник Mirta KT-1045A

 Електрочайник Mirta KT-1045A створений для того, щоб полегшити ваші щоденні побутові турботи. Він дозволить швидко отримати необхідну кількість окропу, не докладаючи до цього жодних зусиль. Його корпус із термостійкого скла став справжньою окрасою приладу: цей витривалий матеріал подарує справжню магію на кухні, т.к. ви зможете спостерігати за кожною миттю його роботи. Вода, що закипає всередині, виглядає дуже естетично, що доведеться на руку будь-якому інтер'єру - внутрішнє підсвічування перетворить роботу чайника на красивий і захоплюючий процес.

Варто відзначити той факт, що з такою технікою можна вільно напоїти чаєм велику компанію. А все завдяки великому об'єму приладу – зараз вінздатний нагріти до 2 л води. Мінімальна кількість рідини, яка дозволить електрочайнику коректно працювати – 0,5 л. Біля кожної з позначок обсягу поряд вказано і кількість чашок, які можна отримати від такого обсягу підготовленої води.
Автовідключення електричного чайника – це автоматизований процес, який дозволяє збільшити безпеку використання техніки. При знятті з основи, при закипанні і недостатній кількості води чайник відключається, тим самим не змушуючи вас стежити за його роботою протягом усього циклу кип'ятіння.

Електрочайник Mirta KT-1045A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Mirta KT-1045A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Mirta KT-1045A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Mirta KT-1045A

Об `єм 2.0 л
Потужність 1500 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований (диск)
Матеріал корпусу Скло
Дисплей ні
Індикатор рівня води є
Фільтр є
Тип ні
Підсвічування є
Відсік для зберігання шнурів є
Габарити (ВхШхГ) 24 x 19 х 19 см
Вага 1.02 кг
Колір Блакитний

* Технічні характеристики Електрочайник Mirta KT-1045A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Mirta KT-1045A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mirta KT-1045A

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →