Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Mirta BL-2673W

Код товару: 159583
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mirta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Mirta BL-2673W

Занурювальний блендер • потужність: 900 Вт • насадок: 3

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Змішувач Mirta BL-2673W

Пластиковий занурювальний блендер Mirta BL-2673W – це побутова техніка кухонного призначення, яка дозволить вам приготувати більшість страв, що потребують подрібнення інгредієнтів. Його занурювальна конструкція дозволяє легко маніпулювати пристроєм у процесі експлуатації, домагаючись чудової якості змішування вмісту. У вашому розпорядженні дві регульовані швидкості. У процесі функціонування блендер підсвічується м'яким блакитним світлом, джерелом якого є LED-елементи.

Ще одним варіантом обробки став турборежим. Він дозволяє використовувати потенціал техніки на повну потужність – 900 Вт. Це дасть вам можливість при супершвидкій швидкості отримати ідеальноподрібнену, збиту чи змішану масу. Турбодія особливо актуальна, коли має бути обробка складових щільної структури.

У вашому розпорядженні дві насадки, за допомогою яких здійснюється основна маса операцій – ніж та віночок. Куполоподібна ножова насадка стала основним інструментом, який, насправді, і називають блендером, т.к. вона перебирає основну масу роботи. Віночок використовують не для подрібнення, а для надання масі пористої повітряної структури за допомогою збивання або змішування. Він підходить для рідких продуктів.

Змішувач Mirta BL-2673W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Mirta BL-2673W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Mirta BL-2673W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Mirta BL-2673W

Тип блендера Занурювальний
Потік швидкостей 2 шт
Потужність (BT) 900 Вт
Форсунки Насадка подрібнювач, Віночок для збивання
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал підводної частини Метал
Отвір для інгредієнтів Пластик
Додаткові режими Турбо режим
додаткова інформація Ніж із нержавіючої сталі Петля для підвішування Захист від розбризкування Регулювання швидкості LED-підсвітка: блакитна
Вага 1.25 кг

* Технічні характеристики Змішувач Mirta BL-2673W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Mirta BL-2673W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mirta BL-2673W

Код товару: 51335
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 69163
На замовлення, 1-3 дні
TEFAL HB100138 1548 грн
Код товару: 155230
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RTB710-B 1548 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →