Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа MINOLA OE 61063 BL

Код товару: 242584
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Minola
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа MINOLA OE 61063 BL

Духовка MINOLA OE 61063 BL, що вбудовується, створена, щоб радувати свого власника смачними стравами. Її стандартний розмір ідеально вбудовується у кухонний гарнітур. Для комфортної роботи духовка обладнана таймером та підсвічуванням.

Ціна: 11954 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа MINOLA OE 61063 BL

Вбудована духовка MINOLA OE 61063 BL створена, щоб радувати свого власника смачними стравами. Її стандартний розмір 60 см ідеально вбудовується у кухонний гарнітур. Для комфортної роботи духовка обладнана таймером та підсвічуванням.
 
Дизайн
Стильний зовнішній вигляд порадує своєю естетикою навіть найвибагливішого клієнта. Панель управління обладнана двома поворотними ручками, що утоплюються, які можна сховати в корпус після використання духовки. За рахунок такого продуманого дизайну досягається ефект рівної поверхні. Навколо ручок управління розміщена інформація про функції та температуру, а по центру розташований таймер, за допомогою якого можна встановлювати часприготування страви. Фасад виконаний із загартованого скла чорного кольору, завдяки своєму зовнішньому вигляду духовка відмінно впишеться в сучасний інтер'єр.
 
Комплектація та функціональність
Духовка Minola OE 61063 BL оснащена 10 різними функціями. У ній Ви можете легко розморожувати продукти, готувати їжу на грилі. За рахунок конвекції розігріте повітря циркулює всередині духовки та сприяє рівномірному приготуванню страви з усіх боків.
 
В комплект входять:
• 1 глибоке деко
• 1 решітка
 
Система очищення EasyClean стане справжньою знахідкою для кожної господині. Внутрішні стінки духовки покриті спеціальною емаллю, що легко очищається. Їїможна відмити шляхом поміщення в нижню частину духовки води з миючим засобом і включити духовку на деякий час. За рахунок термічної обробки гарячою парою всі забруднення відстануть від стінок, відповідно поверхню можна буде легко очистити ганчіркою.

Вбудована духова шафа MINOLA OE 61063 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа MINOLA OE 61063 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа MINOLA OE 61063 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа MINOLA OE 61063 BL

Тип Електрична
Об'єм 64 л
Енергоспоживання 0.79 кВт/год
Керування Механічні ручки + сенсорні кнопки
Дисплей Є
Система очищення Емаль легкого очищення
Потужність, Вт 3242 Вт
Гриль Є
Конвекція Є
Кількість дверних окулярів 2
Режими Розморожування
Класичний нагрів
Статичне нагрівання
Турбогриль
Гриль
Конвекція
Розморожування
Колір Чорний
Габарити Габарити (ВхШхГ), см: 59.3 х 59.3 х 55.5

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа MINOLA OE 61063 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа MINOLA OE 61063 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MINOLA OE 61063 BL

Код товару: 305498
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312358
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 84789
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →