Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня MINOLA MIS 4036 KBL

Код товару: 221078
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Minola
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня MINOLA MIS 4036 KBL

Індукційна варильна поверхня, склокераміка, 3 зони нагріву, управління сенсор-слайдер, 9 рівнів потужності, захист від дітей, таймер, індикатор залишкового тепла

Ціна: 8944 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня MINOLA MIS 4036 KBL

Варкова поверхня Minola MIS 4036 має три індукційні зони: 2 зони по 18 см та 1 зона 16 см. Перевагою даної моделі є її компактність. Завдяки ширині, що складає всього 45 сантиметрів, Minola MIS 4036 дозволяє значно заощадити необхідний простір на Вашій кухні. Крім того, модель доповнена функцією Booster у правій зоні нагріву, за допомогою якої можна прискорити процес приготування та збільшити потужність у зоні нагріву з 1.8 до 2.1 кВт.



Матеріал виготовлення

Варильна індукційна поверхня Minola MIS 4036 виготовлена ​​з використанням склокераміки Kanger, яка відрізняється своєю стійкістю до перепадів температур та механічних пошкоджень.



/> Панель управління

Індукційна варильна поверхня MIS 4036 обладнана сенсорно-слайдерною панеллю управління, на якій знаходяться сенсори увімкнення та вимкнення приладу, сенсори перемикання швидкостей роботи поверхні від 1 до 9, сенсор блокування, паузи, вибору зони нагріву, включення функції Booster, а також сенсор налаштування таймера.



Таймер

Minola MIS 4036 оснащена функцією таймера, що значно полегшує процес приготування їжі. Завдяки сенсорам на панелі керування приладу Ви можете вибрати спосіб роботи таймера, а також необхідну кількість хвилин від 1 до 99.



Безпека

Для забезпечення Вашої безпеки варильна поверхняMinola MIS 4036 обладнана функціями захисту від переливу, яка також вимикає прилад у разі потрапляння рідини на панель управління та захистом від дітей, яка поставить блокування на панель управління, щоб ваші маленькі помічники не змогли змінити налаштування приготування. Крім того, варильна поверхня оснащена функцією автоматичного вимкнення, а також функцією блокування поверхні.

Вбудована поверхня MINOLA MIS 4036 KBL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня MINOLA MIS 4036 KBL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня MINOLA MIS 4036 KBL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня MINOLA MIS 4036 KBL

Тип поверхні Індукційна
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль -
Матеріал стін -
Автоматичний банк -
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) Ширина: 45 см
Глибина: 52 см
вага, кг 5.31 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня MINOLA MIS 4036 KBL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня MINOLA MIS 4036 KBL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MINOLA MIS 4036 KBL

Код товару: 124747
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313720
На замовлення, 1-3 дні
Midea MG696TGW 9073 грн
Код товару: 97742
На замовлення, 1-3 дні
Candy CI 640 CB 9116 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →