Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Minola MGM 61424 BL

Код товару: 105708
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Minola
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Minola MGM 61424 BL

Тип варильної поверхні: Газова; Установка: Незалежна; Матеріал поверхні: Нержавіюча сталь; Кількість конфорок: 4; Тип конфорок: Газові; Ширина, см: 59; Колір поверхні:

Ціна: 5375 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Minola MGM 61424 BL

 Зручна варильна поверхня Minola MGM 61424 Black – це якість та стиль від відомої компанії з виробництва побутової техніки Minola.

 
Конструктивні особливості
 
Для приготування страв господиня отримує в своє розпорядження 4 газові конфорки з різною потужністю полум'я, які регулюються поворотними ручками, розташованими в нижній частині варильної панелі. Розміри у конфорок теж різні, тому ви зможете вибрати найбільш підходящий до вашого посуду. Розміщення конфорок класичне – така конструкція дозволяє максимально зручно помістити сковорідки та каструлі. На поверхні встановлені дві роздільні стійкі чавунні решітки для каструль, які здатнінадійно утримати різний посуд. Термостійка панель має необхідну міцність, її легко доглядати, а її зовнішній вигляд порадує господиню, освіжить і прикрасить кухню.
 
Елементи комфортності
 
У даній моделі передбачені вбудований у регулятори електрозапалювання та газ-контроль конфорок, що значно полегшує користування та робить його повністю безпечним. Крім того, для зручності регулювання потужності полум'я кожен пальник оснащений можливістю встановлення фіксованого положення «мале полум'я».

Вбудована поверхня Minola MGM 61424 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Minola MGM 61424 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Minola MGM 61424 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Minola MGM 61424 BL

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Емаль
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Механіка
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) 59/52.5 см
вага, кг 7.35 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Minola MGM 61424 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Minola MGM 61424 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Minola MGM 61424 BL

Код товару: 116769
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208277
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162274
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →