Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка MINOLA HTL 6414 BL 800 LED

Код товару: 159894
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Minola
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка MINOLA HTL 6414 BL 800 LED

Вбудована телескопічна витяжка, відведення/рециркуляція повітря, продуктивність 800 м3/год, механічне керування, 2 швидкості, LED освітлення

Ціна: 3870 грн
шт

Опис товару Витяжка MINOLA HTL 6414 BL 800 LED

Телескопічна витяжка Minola HTL 6414 BL 800 LED має основну частину та висувну. Вбудовування основної частини дозволяє заховати її, а існуюча висувна конструкція дозволить збільшити повітрозабірний отвір. Такий підхід зручний тим, що витяжка не займає багато місця і при цьому зберігає досить високу продуктивність. Нейтральне зовнішнє оформлення дозволить подбати про те, як легко впровадити пристрій у продуманий інтер'єр.

Представлена ​​модель працює від одного двигуна, який можна перемикати на 2 варіанти швидкості. Витривалий двигун захищений алюмінієвим фільтром, основна місія якого полягає у відсіві жирових частинок, які можуть засмічити двигун. Якщо жпридбати окремо вугільний фільтр, то техніку можна адаптувати до роботи в рециркуляційному варіанті без виведення повітря, а лише з повним його очищенням.

Витяжка працює у двох варіантах функціонування: відведення та рециркуляція. Обидва вони застосовні у приміщеннях, але є ряд обмежень, який властивий і тому, й іншому варіанту. Відведення передбачає повне вбудовування у вентиляційну шахту, тому продуктивність роботи в такому режимі максимальна. При цьому рециркуляція стане чудовим способом очистити повітря в будинках, де не можна вбудовуватись у вентиляційні канали.

Механічне керування пристроєм засноване на кнопкових маніпуляторах, які прості восвоєння та надійність в експлуатації. Такий варіант керуючого блоку допоміг зробити маніпулятори надійними і такими, що не впливають на вартість кінцевого продукту.

Витяжка MINOLA HTL 6414 BL 800 LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка MINOLA HTL 6414 BL 800 LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка MINOLA HTL 6414 BL 800 LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка MINOLA HTL 6414 BL 800 LED

Встановлення вбудована (в шафу)
Продуктивність, куб.м/год 800 м³/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 132 Вт
Кількість швидкостей 2
Максимальний рівень шуму, дБ 68 дБ
Керування Механіка
Режим роботи відведення/циркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка MINOLA HTL 6414 BL 800 LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка MINOLA HTL 6414 BL 800 LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MINOLA HTL 6414 BL 800 LED

Код товару: 150521
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 150522
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182469
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →