Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка MINOLA HTL 5314 I 750 LED

Код товару: 153691
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Minola
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка MINOLA HTL 5314 I 750 LED

Телескопічна витяжка Minola HTL 5312 750 LED, що вбудовується, якісно і швидко очистить повітря при готуванні в кухонних приміщеннях площею до 20 квадратів. Продуктивність 750 кубометрів за годину забезпечує свіже повітря без домішок гару. Зручне та надійне кнопкове керування просте у використанні. Залежно від кількості робочих конфорок і типу приготування можна вибрати найкращу швидкість роботи. Оптимальне співвідношення ціни та якості на витяжку Minola HTL 5312 робить товар досить популярним у даному сегменті.

Ціна: 3655 грн
шт

Опис товару Витяжка MINOLA HTL 5314 I 750 LED

 Купити кухонну витяжку Minola HTL 5312 варто прихильникам класичного стилю, лаконізму та мінімалізму в інтер'єрі. Пристрій займає мінімум місця, вбудовується в кухонну підвісну шафу, зовні лише невелика панель із прямими кутами. Глибина робочої частини в неактивному стані всього 30 см. Під час використання висувається вперед додаткова панель. Ширина техніки складає 500 мм.

 Працює витяжка у двох режимах: відведення та рециркуляції. Для роботи в режимі відведення повітря необхідно підключити прилад до вентиляційної системи будівлі. Для цього пристрій оснащений пластиковим повітроводом з діаметром 150 мм. У режимі відведення брудне повітря затягується у вентиляцію та виводиться за межіприміщення. Витяжку можна використовувати у режимі рециркуляції. В цьому випадку не потрібно підключатися до вентиляційного каналу. Забруднене повітря втягується та проходить очищення за допомогою вугільного фільтра. Після чого повертається назад у приміщення.
 Кухонна витяжка обладнана двома секціями жироуловлювального алюмінієвого фільтра. Фільтр легко знімається за допомогою спеціальної кнопки, миється під проточною водою та встановлюється на місце. Частота чищення залежить від інтенсивності експлуатації.
 

Витяжка MINOLA HTL 5314 I 750 LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка MINOLA HTL 5314 I 750 LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка MINOLA HTL 5314 I 750 LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка MINOLA HTL 5314 I 750 LED

Встановлення вбудована
Продуктивність, куб.м/год 750
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 130 Вт
Кількість швидкостей 2
Максимальний рівень шуму, дБ 64 дБ
Керування кнопкове
Режим роботи Відведення та рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодна лампа
Інтенсивний режим ні
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 49.5 см
Колір нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Витяжка MINOLA HTL 5314 I 750 LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка MINOLA HTL 5314 I 750 LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MINOLA HTL 5314 I 750 LED

Код товару: 1596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 27478
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 99169
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →