Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED

Код товару: 322696
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Minola
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED

Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED - повновбудована кухонна витяжка, що дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи і кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі.

Ціна: 4644 грн
шт

Опис товару Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED

Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED - повновбудована кухонна витяжка, що дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи та кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі.
 
Модель обладнана одним двигуном оптимальною потужністю 100 Вт. Максимальна продуктивність пристрою в режимі відведення повітря становить 700 м3/година.
 
Витяжка може працювати у двох режимах:
  • Режим відведення повітря
  • Режим рециркуляції
Алюмінієвий фільтр
Кухонна витяжка бородена тришаровим жировим алюмінієвим фільтром. Він забезпечує надійний та ефективний захист двигуна та інших деталей витяжки від попадання жиру табруду.
 
Оформлення та дизайн
Завдяки чудовим ергономічним якостям, якими наділена модель Minola HBI 52621 GLASS 700 LED, вона підійде як маленькій, так і стандартній кухні. Частина конструкції пристрою, яка повинна бути прихована від очей, повністю ховається у шафі, а робоча частина залишається на увазі та органічно доповнює загальний дизайн. Фасадна частина витяжки виготовлена ​​із загартованого скла чорного кольору, яке відрізняється високою жаростійкістю, стійкістю до механічних пошкоджень та своїм естетичним виглядом, що припаде до душі будь-якому кулінару. Під склом розташовані LED-лампи. Це захищає їх від забруднень, тим самим спрощуючи догляд завитяжкою.
 
Зручне управління
Панель управління з 5 механічними кнопками перемикання швидкостей і включення освітлення розташована посередині на фронтальній частині пристрою. Вона проста в управлінні та інтуїтивно зрозуміла.
 
Сучасне освітлення
Повновбудована кухонна витяжка обладнана двома круглими LED-лампами потужністю 1 Вт кожна. Світлодіодні лампи, розташовані під декоративним склом, забезпечують комфортне додаткове освітлення вашої кухонної поверхні, є найбільш економним джерелом світла.
 
Швидкість роботи кухонної витяжки
Рівень шуму пристрою не перевищує 63 Дб, що вважаєтьсякомфортним значенням. Витяжка має 3 швидкості роботи різної продуктивності.
  • На першій швидкості роботи витяжка забезпечує мінімальну продуктивність та шум і використовується при малій інтенсивності випарів;
  • Друга швидкість середньої продуктивності використовується найчастіше і підходить для очищення повітря при готуванні їжі на двох конфорках одночасно;
  • Третя швидкість роботи з максимальною продуктивністю та рівнем шуму використовується при високій концентрації випарів, гару та диму, які утворюються в процесі інтенсивного приготування їжі.

Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED

Встановлення Встраиваемая
Продуктивність, куб.м/год 700 м³/ч
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 100 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Кнопочные переключатели
Режим роботи Отвод воздуха/рециркуляция
Тип освітлення Светодиодные лампы LED 2 x 1 Вт
Фільтр Алюминиевый жироулавливающий фильтр
Возможность установки активного фильтра
Ширина витяжки 53 см
Колір Белый
Комплект постачання Вытяжка
Обратный клапан
Монтажный комплект
Шнур с вилкой
Инструкция
Микрофиша
Энергокарта
Гарантийный талон
Габарити Диаметр воздуховода: 120 мм
Размеры (ВхШхГ): 18 х 53 х 27.5 см
Вага 4.1 кг
Країна-виробник Турция

* Технічні характеристики Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Minola HBI 52621 WH GLASS 700 LED

Код товару: 14071
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 71865
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182486
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →