Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED

Код товару: 320640
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Minola
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED

Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED - витяжка, що повністю вбудовується, з кнопковим керуванням, яка відмінно впишеться в інтер'єр будь-якої кухні.

Ціна: 3569 грн
шт

Опис товару Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED

Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED - повністю вибудована витяжка з кнопковим керуванням, яка відмінно впишеться в інтер'єр будь-якої кухні.
 
Модель обладнана одним двигуном оптимальною потужністю 110 Вт. Максимальна продуктивність пристрою в режимі відведення повітря становить 700 м3/годину. Це дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи та кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі.
 
Витяжка може працювати у двох режимах:
  • Режим відведення повітря
  • Режим рециркуляції
Алюмінієвий фільтр
Кухонна витяжка обладнана тришаровим жировим алюмінієвим фільтром. Він забезпечує надійний та ефективний захист двигуна тарешти деталей витяжки від потрапляння жиру та бруду.
 
Оформлення та дизайн
Завдяки чудовим ергономічним якостям, якими наділена модель, вона підійде як маленькій, так і стандартній кухні. Частина конструкції пристрою, яка повинна бути прихована від очей, повністю ховається у шафі, а робоча частина залишається на увазі та органічно доповнює загальний дизайн. Відкрита частина витяжки виготовлена ​​із фарбованого металу чорного кольору. Цей матеріал, крім візуальної привабливості, дуже легкий у догляді та має високу стійкість до зовнішніх впливів.
 
Зручне управління
Панель управління з 5-ма механічними кнопками перемикання швидкостей тавключення освітлення розташована посередині на передній частині пристрою. Вона проста в управлінні та інтуїтивно зрозуміла.
 
Сучасне освітлення
Повновбудована кухонна витяжка обладнана двома круглими LED-лампами потужністю 1.5 Вт кожна. Світлодіодні лампи забезпечують комфортне додаткове освітлення вашої кухонної поверхні, є найбільш економічним джерелом світла.
 
Швидкість роботи кухонної витяжки
Витяжка має 3 швидкості роботи різної продуктивності. Рівень шуму пристрою становить 50-65 дБ, що вважається зручним значенням:
  • На першій швидкості роботи витяжка забезпечує мінімальну продуктивність ташум і використовується при малій інтенсивності випаровування
  • Друга швидкість середньої продуктивності використовується найчастіше і підходить для очищення повітря при готуванні їжі на двох конфорках одночасно
  • Третя швидкість роботи з максимальною продуктивністю та рівнем шуму використовується при високій концентрації випарів, гару та диму, які утворюються в процесі інтенсивного приготування їжі

Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED

Встановлення Вбудована
Продуктивність, куб.м/год 700 м³/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 110 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 65 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодні лампи: 2 x 1 Вт
Фільтр Жироуловлювальний алюмінієвий фільтр
Можливість встановлення активного фільтра
Ширина витяжки 52.5 см
Колір Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Minola HBI 5227 I 700 LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Minola HBI 5227 I 700 LED

Код товару: 81833
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158384
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219696
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →