Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Minerva M-MC23Q

Код товару: 321189
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Minerva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Minerva M-MC23Q

Швейна машинка Minerva M-MC23Q - багатофункціональна швейна машинка великою кількістю декоративних рядків і автоматичним ниткодівачем.

Ціна: 6235 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Minerva M-MC23Q

Швейна машинка Minerva M-MC23Q - багатофункціональна швейна машинка великою кількістю декоративних рядків і автоматичним ниткодівачем. Оснащена посиленим нижнім транспортером тканини та виконує білизняну петлю в автоматичному режимі.
 
Входить до класу електромеханічних пристроїв для шиття, виконуючи 29 операції і автоматично вимітаючи петлю. Крім того, вона автоматично заправляє нитку і відключає намотування шпульки при заповненні її ниткою.
 
На цій моделі можливе індивідуальне регулювання тиску лапки на тканину, ширини рядка до 6 мм і довжина стібка до 4 мм, натяг верхньої нитки. Виробники передбачили можливість здійсненнязакріплення рядки у вигляді використання функції зворотного ходу. На ній можна зручно вибирати потрібні рядки та застосовувати в роботі знімну консоль рукавної платформи.
 
Зручна система зміни притискних лапок і вбудований бічний ниткообрізач дозволяє суттєво економити час, а яскраве підсвічування робочої зони подбає про зір оператора. Горизонтально розташована котушка верхньої нитки подає її без ривків, забезпечуючи рівний рядок на виробі.
 
Використовуючи посилений транспортер подачі тканини і його можливість відключатися, можна легко працювати з різними видами і типами матеріалів. Конструкція Minerva 23Q, заснована на сталевому внутрішньому каркасі таукомплектована потужним двигуном та човниковою системою горизонтального розташування, забезпечує надійність пристрою та високу якість його роботи.

Швейна машинка Minerva M-MC23Q Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Minerva M-MC23Q в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Minerva M-MC23Q в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Minerva M-MC23Q

Тип контролю Электромеханическое
Зворотна кнопка Есть
Освітлення Есть
Кількість швейних операцій 29
Виконання циклу Автомат
Лінії Прямая
Декоративная
Зигзаг
Оверлочная
Потайная
Эластичная для трикотажа
Платформа Hicking Есть

* Технічні характеристики Швейна машинка Minerva M-MC23Q можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Minerva M-MC23Q

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Minerva M-MC23Q

Код товару: 45967
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342206
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208229
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →