Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ваги кухонні Minerva Eclipse

Код товару: 147349
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Minerva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ваги кухонні ваги кухонні Minerva Eclipse

Ваги кухонні Minerva Eclipse стануть у пригоді всім, хто бажає готувати на кухні не просто банальні страви, а чудові кулінарні шедеври. Стильний, функціональний атрибут будь-якої сучасної кухні.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару ваги кухонні Minerva Eclipse

Ваги кухонні Minerva Eclipse стануть у пригоді всім, хто бажає готувати на кухні не просто банальні страви, а чудові кулінарні шедеври. Стильний, функціональний атрибут будь-якої сучасної кухні.
 
Новачкам кулінарного мистецтва ваги допоможуть навчитися готувати смачно та правильно, а професіоналам - експериментувати без помилок. Електронна модель також стане в нагоді фахівцям дієтології та майстрам кондитерської справи, оскільки в таких питаннях точність відміряних продуктів – це ключ до успіху.
 
Корисна дія
Унікальність приладу в його високій чутливості, адже похибка всього в один грам дозволяє надзвичайно точно зважити будь-який інгредієнт.масою до п'яти кілограмів. Готувати відповідно до рецептури та дотримуватися суворого дозування дозволять надчутливі тензодатчики
 
Функціональний потенціал
Можливість при зважуванні враховувати масу тари (упаковки) дозволяє максимально точно розрахувати масу продукту. Зваживши спочатку посуд і обнулив показання можна сміливо накладати необхідні інгредієнти, тільки їх маса висвітиться на електронному табло. Автоматичне вимикання зручна функція для забудькуватих. Пристрій вимкнеться самостійно, зберігши заряд батареї надовго.
 
Стильне виконання
Сучасна скляна поверхня ваги платформи в елегантному чорному кольорідопоможе девайсу органічно вписатися в інтер'єр будь-якої кухні. Хороша міцність матеріалу та простота в очищенні виводить модель у ряди лідерів у порівнянні з металевими та пластиковими моделями. Рівну, гладку забруднену поверхню достатньо протерти вологою губкою з м'якими миючими засобами і вигляд буде знову ідеальним.
 
Невеликий компактний розмір забезпечить вільний простір у будь-якому куточку гарнітура. Купити кухонні ваги Minerva Eclipse ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону.

ваги кухонні Minerva Eclipse Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ваги кухонні Minerva Eclipse в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ваги кухонні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ваги кухонні и купити ваги кухонні Minerva Eclipse в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ваги кухонні Minerva Eclipse

Тип Кухонні
Конструкція Платформа
Межа зважування 1 кг
Точність вимірювання Є
Таронокомпенсація Є
Автоматичне відключення Є
Індикація перевантаження Є
Матеріал платформи / чаші Скло
Матеріал корпусу Скло
Габарити Габарити (В х Ш х Г): 2.3 х 19 x 19 см
Вага Вага: 0.418 кг
Колір Чорний

* Технічні характеристики ваги кухонні Minerva Eclipse можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ваги кухонні Minerva Eclipse

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Minerva Eclipse

Код товару: 321025
На замовлення, 1-3 дні
Monte MT-6020 1075 грн
Код товару: 162302
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm KES-1PG 1118 грн
Код товару: 252270
На замовлення, 1-3 дні
Ariete 851 1118 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →