Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Mikrotik RBWAP2ND-BE

Код товару: 145832
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mikrotik
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бездротове обладнання Mikrotik RBWAP2ND-BE

Розміри упаковки 75 x 275 x 115 мм
Вага в упаковці Вага: 0.5 кг
Ціновий клас Бюджетний

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Mikrotik RBWAP2ND-BE

 Точка доступу MikroTik RBwAP2nD-BE – незамінний пристрій для передачі даних. Вона ідеально підійде не тільки для офісу або домашнього використання, але також чудово впорається зі своїми функціями в кафе та інших громадських місцях. Корпус виконаний із міцного пластику чорного кольору, а завдяки спеціальній конструкції надійно захищений від попадання вологи усередину. Максимальна швидкість бездротової передачі становить 300 Мбіт/сек, а дротової – 10/100 Мбіт/сек. Безпека використання забезпечується за рахунок WEP-кодування, WPA та WPA2. Вбудована антена вловлює сигнал на частоті 2.4 ГГц та коефіцієнт посилення становить 2 dBi. Пристрій підтримує стандарти 802.11b, 802.11g, 802.11n за рахунок сучасноїтехнології MIMO. Живлення цього аксесуара здійснюється двома способами: від мережі або при підключенні до кабелю PoE. Завдяки компактним розмірам, точка доступу не займає багато місця на робочому просторі, а також має можливість встановлення зовні приміщення. Крім того, в ній є порти WAN та LAN, швидкість яких досягає 10/100 Мбіт/сек. Цей товар має рік гарантії від виробника, що говорить про його високу якість та надійність, є чудовим прикладом вигідного співвідношення ціни та якості.

 

 

Mikrotik RBWAP2ND-BE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Mikrotik RBWAP2ND-BE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бездротове обладнання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бездротове обладнання и купити Mikrotik RBWAP2ND-BE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Mikrotik RBWAP2ND-BE

Тип Бездротова точка доступу

* Технічні характеристики Mikrotik RBWAP2ND-BE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Mikrotik RBWAP2ND-BE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mikrotik RBWAP2ND-BE

Код товару: 145774
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145866
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 168111
На замовлення, 1-3 дні
TP-LINK EAP225 3526 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →