Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Mikrotik RB450

Код товару: 139996
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Microtik
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маршрутизатори Mikrotik RB450

Вхідна потужність роз'єму J7/J8 (5.5mm зовні та 2 мм внутрішній діаметр, female, пін позитивний роз'єм(+)) становить 9..28 V постійного струму (захист від перенапруги починається з 30V).

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Mikrotik RB450

LAN1 Ethernet порт J6 має вхідну напругу 9 .. 28 V DC (на платі; необхідно вища напруга для компенсації втрати потужності в довжині кабелю, принаймні пропонується 18V) з нестандартним (пасивним) інжектором Power over Ethernet (немає живлення по лініях передачі даних). Плата не працює з IEEE802.3af сумісним інжектором живлення 48V.

Процес завантаження

По-перше, запускається завантажувач RouterBOOT. Він відображає деяку корисну інформацію про вбудований асинхронний послідовний порт RS232C. Послідовний порт, за умовчанням, встановлено на 115200bit/с, 8 біт даних, 1 стоп-біт, без паритету. Зверніть увагу, щопристрій не повною мірою здійснювати апаратне (RTS / CTS) керування потоком, так що пропонується спробувати відключити керування потоком в терміналі емулятора, у разі, якщо послідовний порт не працює, як очікувалося, і якщо це не допомогло, зробіть новий кабель використанням розпинування роз'єму , як наведено в посібнику користувача. Завантажувач може бути налаштований на завантаження системи з вбудованого NAND та/або з мережі

DHCP або BOOTP (настроюється в завантажувачі) протоколи дозволять комп'ютеру серії miniROUTER отримати початкову IP адресу, а також надати адресу сервера TFTP для завантаження ELF способу завантаження. Дивіться посібник користувача для отримання додаткової інформації тадеталей протоколу. Зверніть увагу, необхідно підключити RouterBOARD, і щоб завантажити BOOTP / DHCP і TFTP сервер для одного домену не повинно бути ніяких роутерів між ними - вони повинні бути на одному Ethernet комутаторі.

Mikrotik RB450 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Mikrotik RB450 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маршрутизатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маршрутизатори и купити Mikrotik RB450 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Mikrotik RB450

Тип МАРШРУТИЗАТОР
Інтерфейс підключення до Інтернету (WAN) 10/100BASE-TX Ethernet (MDI/MDIX)
Інтерфейс підключення до локальної мережі 10/100BASE-TX Ethernet (MDI/MDIX)

* Технічні характеристики Mikrotik RB450 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Mikrotik RB450

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mikrotik RB450

Код товару: 113263
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313709
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145834
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →