Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Mifa X5 White

Код товару: 242753
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mifa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Mifa X5 White

Навушники Mifa X5 White - це унікальний пристрій, який дозволяє слухати пісні або аудіокниги з комфортною гучністю і при цьому не докучати людям, що знаходяться поруч.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Навушники Mifa X5 White

Навушники Mifa X5 White - це унікальний пристрій, який дозволяє слухати пісні або аудіокниги з комфортною гучністю і при цьому не докучати людям, що знаходяться поруч. Де б ви не знаходилися: у парку на прогулянці, у громадському транспорті або в робочому кабінеті міні стереосистема дозволить цікаво провести час і не нудьгувати за рутинними заняттями.
 
Mifa X5 White мають вакуумну конструкцію, сенсорні панелі для керування треками, 6-міліметрові драйвери та стереозвук. Підключається пристрій до смартфону або комп'ютера через Bluetooth 5.0. Він працює на відстані до 10 метрів.
 
У кожному навушнику встановлено акумулятор на 43 мАг. Його вистачить на 6:00 прослуховування музики. Заряднийкейс оснастили батареєю на 500 мАг. За словами компанії, такого обсягу достатньо, щоб зарядити mifa X5 із 0 до 100% чотири рази. Також дана модель має низьку затримку звуку в іграх та шумозаглушення.
 
Параметри коннекту навушників
Підключення бездротової моделі за допомогою інтерфейсу Bluetooth. Це забезпечує потрібну для зручного пересування свободу дій та абсолютно сумісний для спорту, для телефону. При цьому підключення сумісне з усіма актуальними смартфонами/планшетами або ПК.
 
Дизайн та характеристики конструкції навушників Mifa X5 White
Навушники вакуумні маленькі TWS, сенсорні, з підсвічуванням, вологозахисні, із зарядним кейсом, що забезпечує зручненосіння та якісну ізоляцію зовнішніх шумів. Модель без кріплення, зважайте на це, якщо плануєте багато рухатися в процесі експлуатації.
 
Білий колір пристрою чудово поєднується з різними стилями одягу. Для виробництва амбушюр використовували міцний та приємний на дотик матеріал силікон.
 
Де придбати навушники Mifa X5 White в Україні
Швидко вибрати сучасні навушники Mifa X5 White ви зможете у нашому онлайн-магазині. Щоб здійснити покупку, ви можете оформити заявку на сайті або за телефоном.

Навушники Mifa X5 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Mifa X5 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Mifa X5 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Mifa X5 White

Тип Навушники з мікрофоном
Вакуумні
Тип дизайну Внутрішньоканальні
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Без кріплення
Дизайн випромінювача Динамічний
КОНТРОЛЬ Сенсорні
З підсвічуванням
Вологозахисні
Додатково Час роботи: до 6 годин
Місткість акумулятора навушників: 43mAh
Місткість акумулятора кейсу: 500mAh
Частотний діапазон, Гц: 20-20000
Чутливість, дБ: 98
Опір навушників, Ом: 32
Матеріал амбушюр: силікон
Вага, г: 9
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Mifa X5 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Mifa X5 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mifa X5 White

Код товару: 313075
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313248
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286926
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →