Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка Midea MB-FS4018W

Код товару: 152279
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Midea
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка Midea MB-FS4018W

Мультиварка Midea MB-FS4018W зроблена у стильному дизайні, основою якого став білий колір. Завдяки такому відтінку пристрій виглядає надзвичайно витончено і легко знаходить своє місце серед існуючих побутових приладів. Ергономічна та проста система управління дозволить швидко освоїтися з керуванням. Наявність LED-дисплея дозволить вам контролювати часові показники. Кнопки мають позначення, що дають розуміння тієї чи іншої функції. Є кнопка старту, що активує обраний цикл.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Мультиварка Midea MB-FS4018W

 Представлена ​​мультиварка відноситься до моделей із зменшеним об'ємом чаші – 4 л. Завдяки цьому вона дещо менша за габаритами порівняно з основною масою виробів, які виробляють із п'ятилітровою чашею. Ви можете приготувати досить велику партію їжі, при цьому сама техніка не займе багато місця на кухонній тумбі, обраній для її розміщення. Чаша оброблена складом, що має антипригарні властивості. За рахунок такого покриття вона стає неймовірно зручною в побуті: при приготуванні до неї не прилипають шматочки їжі, тому очищення мультиварки після приготування зводиться до простих дій, що не потребують особливо ретельного підходу. Шар антипригарного складу досить крихкий,тому варто акуратно з ним поводитися, щоб зберегти цілісність покриття. Ви з легкістю зможете підкорити сім'ю будь-якими стравами: починаючи від тих, що ваші рідні звикли їсти щодня, і закінчуючи окремими варіантами, здатними урізноманітнити ваше меню. Серед додаткових опцій є відстрочка старту та налаштування таймера, тому приготування їжі стає досить простим та приємним заняттям. А система автоматичного підігріву здатна до 24 годин підтримувати готову їжу в гарячому стані.

 

Мультиварка Midea MB-FS4018W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка Midea MB-FS4018W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка Midea MB-FS4018W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка Midea MB-FS4018W

Тип мультиварка
Об `єм 4 л
Тип управління електронне
Матеріал корпусу пластик
Покриття чаші антипригарне
Потужність нагрівального елемента 860 Вт
Підтримка температури є
Затриманий старт є
Функції 11, Крупи, смаження, йогурт, випічка, томлення, суп, варення, холодець, пароварка, підігрів, мій рецепт
Особливості є
Регулювання температури приготування є
Країна-виробник Світлодіодний (LED)
Колір 365 x 272 x 214 мм
Габарити 3.65 кг
Вага білий

* Технічні характеристики Мультиварка Midea MB-FS4018W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка Midea MB-FS4018W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Midea MB-FS4018W

Код товару: 332053
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 73619
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RMC 507 B 2193 грн
Код товару: 362173
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →