Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ігрова приставка MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001)

Код товару: 233696
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Microsoft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові консолі та гаджети Ігрова приставка MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001)

Стаціонарна ігрова приставка • Контролер: Xbox Wireless Controller • Об'єм пам'яті: 512 ГБ • Колір: білий.

Ціна: 0 грн
шт

Опис товару Ігрова приставка MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001)

 Xbox Series S – компактна консоль лінійки 2020 року від Microsoft. Головними її перевагами є стильний мініатюрний дизайн, виконаний у білому кольорі та ергономічність. Основою виступає 8-ядерний процесор Custom Zen 2 з тактовою частотою 3,6 ГГц, а продуктивність становить 4 терафлопс. У сукупності з 10 ГБ GDDR6 оперативної пам'яті та SSD накопичувачу об'ємом 512 ГБ консоль забезпечує ігор до 120 кадрів в секунду в 2K з підтримкою HDR. Xbox Series S - повністю цифровий і не має дискового приводу. Всі ігри, файли та резервні копії зберігатимуться у хмарі. Зворотна сумісність нового покоління з усіма попередніми, дає можливість запускати практично всі ігри з версій Xbox, що раніше вийшли.Консоль передбачає розширення дискового сховища за рахунок додаткової установки картки пам'яті, що дозволить збільшити обсяг накопичувача без втрати продуктивності. У комплект входить новий бездротовий геймпад від Xbox, який не зазнав особливих змін у порівнянні з попереднім поколінням, проте зможе похвалитися зміненою круглою хрестовиною, а також текстурованою поверхнею тригерів.

Ігрова приставка MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ігрова приставка MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові консолі та гаджети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові консолі та гаджети и купити Ігрова приставка MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ігрова приставка MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001)

* Технічні характеристики Ігрова приставка MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ігрова приставка MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MICROSOFT XBOX SERIES S 512GB WHITE (RRS-00001)

Код товару: 297932
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →