Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дитячий конструктор MELI "BASIC" Пожежна команда (50110)

Код товару: 170793
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MELI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі дизайнери та роботи Дитячий конструктор MELI "BASIC" Пожежна команда (50110)

Конструктор MELI захопити вашого малюка надовго. У наборі є невеликий буклет із малюнками фігур, які можна зібрати. Граючи з конструктором MELI ваш малюк розвиває дрібну моторику рук, фантазію, координацію рухів. Деталі різнокольорові, приємні на ощупь, легко з'єднуються.

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Дитячий конструктор MELI "BASIC" Пожежна команда (50110)

 Хто з дітей не мріє стати пожежним? 153 блоки, що входять до комплекту MELI FIRE BRIGADE, дозволять вам створити до чотирьох рятувальних машин! Пожежна машина та менший ровер, моторна лодка та рятувальний літак чекають, коли будуть виявлені та представлені. Буклет із детальними інструкціями щодо їх побудови поетапно можна знайти всередині упаковки. Асортимент кольорів з переважанням червоного нагадує нам, що це рятувальні машини. Крім стандартних плоских елементів, набір був збагачений трьома новими деталями, без яких неможливо було б створити транспортні засоби. З цим набором веселощі ніколи не бувають нудними - 4 в 1 означає, що ви можете будувати один транспортний засіб за один раз, використовуючи всі елементи.

Дитячий конструктор MELI "BASIC" Пожежна команда (50110) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дитячий конструктор MELI "BASIC" Пожежна команда (50110) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі дизайнери та роботи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі дизайнери та роботи и купити Дитячий конструктор MELI "BASIC" Пожежна команда (50110) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дитячий конструктор MELI "BASIC" Пожежна команда (50110)

Тип 5+
Стать унісекс
Серія MELI "BASIC"
Розміри упаковки блоковий
Кількість деталей 153 шт.

* Технічні характеристики Дитячий конструктор MELI "BASIC" Пожежна команда (50110) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дитячий конструктор MELI "BASIC" Пожежна команда (50110)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MELI "BASIC" Пожежна команда (50110)

Код товару: 186101
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 186100
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 186097
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →