Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дитячий конструктор MELI "BASIC" 400 ел. (50040)

Код товару: 170797
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MELI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі дизайнери та роботи Дитячий конструктор MELI "BASIC" 400 ел. (50040)

Набір MELI CONSTRUCTOR – це пропозиція для дітей, які не люблять нудьгувати.
Підсерія Constructor характеризується наявністю в комплекті не тільки пазлів стандартної форми, а й різних фігурних елементів, які дозволять дітям застосувати всі свої творчі здібності на повну та створити найнеймовірніші конструкції.

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Дитячий конструктор MELI "BASIC" 400 ел. (50040)

Набір MELI CONSTRUCTOR – це пропозиція для дітей, які не люблять нудьгувати. Підсерія Constructor характеризується наявністю в комплекті не тільки пазлів стандартної форми, а й різних фігурних елементів, які дозволять дітям застосувати всі свої творчі здібності на повну та створити найнеймовірніші конструкції. Така кількість елементів дозволяє розважатися разом із широкою групою друзів, не переживаючи, вистачить деталей для всіх. Діти люблять світ фантазії, а блоки спеціально створено, щоб здійснити їхні мрії. Поні, іграшкові машини або супер герої з казок - різнокольорові мозаїки можна створити відповідно до доданих конструкцій або покластися на свою фантазію. Можна створити як просторові моделі, і плоскі мозаїки. Зручні і приємні на дотик блоки, що нагадують пазли, забезпечують довгі моменти приємних веселощів. Кількість елементів: 400 шт. Розмір пазла: 2.5 х 2.5 см Упаковка: картонна коробка. Зворот: 3+

Дитячий конструктор MELI "BASIC" 400 ел. (50040) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дитячий конструктор MELI "BASIC" 400 ел. (50040) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі дизайнери та роботи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі дизайнери та роботи и купити Дитячий конструктор MELI "BASIC" 400 ел. (50040) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дитячий конструктор MELI "BASIC" 400 ел. (50040)

Тип 3+
Стать хлопчик, дівчинка
Серія Basic Constructor
Розміри упаковки Конструктор
Кількість деталей 400 ел

* Технічні характеристики Дитячий конструктор MELI "BASIC" 400 ел. (50040) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дитячий конструктор MELI "BASIC" 400 ел. (50040)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MELI "BASIC" 400 ел. (50040)

Код товару: 185443
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175585
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →