Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb

Код товару: 240382
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Mecool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb

DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb – смарт-ТВ приставка від популярного виробника з процесором Amlogic S905X2-B, який має сертифікацію NETFLIX, сучасним модулем Bluetooth 4.2 та Wi-Fi з підтримкою мереж 2.4, 5Ггц.

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb

DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb - смарт-ТВ приставка від популярного виробника з процесором Amlogic S905X2-B, який має сертифікацію NETFLIX, сучасним модулем Bluetooth 4.2 та Wi-Fi з підтримкою мереж 2.4, 5Ггц.
 
2Гб швидкої оперативної пам'яті типу DDR ​​достатньо для використання будь-яких важких програм та стабільної роботи багатозадачності, 8Гб вбудованої вистачить для встановлення всіх необхідних програм, а фільми можна зберігати на карті microSD або зовнішніх дисках. Як і інші моделі від MECOOL, KM2 офіційно сертифікована Google, працює на Android TV 10 та підтримує оновлення OTA.
 
Приставка MECOOL KM2 підтримує технологію HDR (HDR10, 10+, HLG), яка значно покращує відображення кольорів, це особливопомітно у яскравих та темних сценах. Потужний процесор і хороший обсяг оперативної пам'яті легко справляється з потоковим відтворенням відео у високій роздільній здатності 4K через всі популярні сервіси. Amlogic обіцяють, що процесор впорається з контентом 4K з частотою кадрів 120к/с і навіть з 8K. MECOOL KM2 дозволяє користуватися всіма функціями, які доступні в найсучасніших телевізорах на даний момент.
 
Мережевий модуль з підтримкою 2T2R, який значно збільшує швидкість передачі даних як для мереж 5Ггц, так і для 2.4Ггц, дозволяє переглядати відео у високій роздільній здатності без підключення проводів, якщо роутер забезпечує достатню швидкість. Дротове підключення в MECOOL KM2 працює нашвидкості до 100Мбіт/сек. Підключити бездротові пульти, акустику та інші пристрої можна за допомогою вбудованого Bluetooth 4.2.
 
Android TV спеціально розроблений для комфортного використання системи на великому екрані телевізора, а також підтримує голосовий пошук. Пульт з мікрофоном, що йде в комплекті з MECOOL KM2, дозволяє відразу почати ним користуватися. Безліч програм можна купити або завантажити безкоштовно з магазину Google Play. Нова версія Android 10 підтримує всі популярні програми і ще довго залишатиметься актуальною. Крім офіційного магазину, для просунутих користувачів MECOOL KM2 є можливість встановлювати будь-які програми з інтернету, переглядати форум ізавантажувати APK файли можна прямо з приставки.
 
На передній панелі знаходиться індикатор роботи, коли MECOOL KM2 увімкнений і червоним, коли вимкнений. Усі роз'єми для підключення периферії знаходяться ззаду: вихід HDMI 2.1, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.0, слот для картки microSD та роз'єм для підключення адаптера.

DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb

Тип пристрою Смарт ТБ приставка
Мережеві можливості Wi-FI 2.4G+5G
Жорсткий диск Процесор Amlogic S905X2-B, 2.0GHz, Cortex A55, Quad Core
Типи перевізників Підтримка 8Kx2K Ultra HDMI 2.1
Формати відтворення відеоадаптер Mali-G31 MP2 "Dvalin"
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM2 2/8Gb

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MECOOL KM2 2/8Gb

Код товару: 234340
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289798
На замовлення, 1-3 дні
Mag 522 3655 грн
Код товару: 348616
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →