Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий

Код товару: 191838
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Захист для боксу та бойових мистецтв Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий

Меч для єдиноборств тренувальний складний SP-Planeta SC-8306-E (пластик, довжина-72см)

Ціна: 253 грн
шт

Опис товару Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий

 Відпрацьовуйте навичку володіння мечем – це сприяє гармонійному розвитку всього тіла! Тренувальний меч призначений для відпрацювання прийомів з холодною зброєю та для використання в китайській гімнастиці Тайцзицюань. Тренування з мечем розвивають навички поводження з холодною зброєю та розуміння тактики бою без зброї, що робить їх корисними для більшості видів єдиноборств. Відмінно зміцнюють руки, зап'ястя, плечовий пояс, спину та ноги. Вони розвивають узгодженість роботи м'язів тіла та покращують загальну координацію атлета. Набуті навички поводження з мечем важливі не тільки у спорті, їх можна ефективно використовувати в реальному житті. Наприклад, вони можуть стати в нагоді для самозахисту за допомогоюпарасольку або тростини. Складаний тренувальний меч для єдиноборств SC-8306-E виготовлений з твердої пластмаси. Зовнішньо (розмірами та функціональністю) він схожий на традиційний меч для тайчі – цзянь, але при цьому, на відміну від сьогодення абсолютно безпечний. Від'єднавши рукоятку, можна розібрати меч на дві частини, що робить зручними його перенесення та зберігання.

Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Захист для боксу та бойових мистецтв купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Захист для боксу та бойових мистецтв и купити Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий

Тип Меч для єдиноборств тренувальний складний
Розмір 72 см
Матеріал пластик
Розміри 72 см
Вага ні

* Технічні характеристики Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Меч для єдиноборств SP-Planeta SC-8306-E Жовтий

Код товару: 191757
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191758
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →