Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ваги підлогові Maxwell MW 2667 White

Код товару: 137292
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Maxwell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ваги підлогові ваги підлогові Maxwell MW 2667 White

Тип ваги: ​​Електронні; Призначення: Побутові; Максимальна вага: 150 кг; Ціна поділу: 100 г; Функції: Автовимкнення; Колір білий;

Ціна: 817 грн
шт

Опис товару ваги підлогові Maxwell MW 2667 White

Вікна підлоги Maxwell MW-2667 мають привабливий і стильний дизайн, завдяки якому зможуть доповнити будь-який інтер'єр. Вони виконані за допомогою якісних матеріалів, завдяки чому зможуть витримати вагу людини до 150 кілограмів. Крім того, вони дуже тонкі, завдяки чому їх можна зручно зберігати в будь-якому місці, приховуючи від сторонніх очей. Завдяки тому, що апарат працює за допомогою літієвих батарейок, ваги здатні прослужити тривалий термін експлуатації та впоратися з усіма необхідними завданнями.
 
Вага підлоги Maxwell MW-2667 здатна максимально точно визначати вагу власника, з точністю до ста грам, що є стандартним відхиленням. Варто зауважити, що власникзможе виконувати вимірювання не тільки в кілограмах, але й вибирати варіант вимірювання в стоунах та фунтах, що дозволить кожному бажаючому зрозуміти точну вагу.
 
Напевно, багатьом сподобається можливість пристрою виконувати самостійне включення або вимкнення за непотрібністю. Це допоможе максимально заощадити заряд батареї. Також важливо відзначити здатність пристрою сповіщати про низький заряд батареї, тому власник завжди встигне виконати своєчасну заміну. Одна батарея типу CR2032 дозволить максимально довго використовувати пристрій. На підлогові ваги Maxwell MW-2667 ціна відповідає якості та надійності пристрою.

ваги підлогові Maxwell MW 2667 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ваги підлогові Maxwell MW 2667 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ваги підлогові купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ваги підлогові и купити ваги підлогові Maxwell MW 2667 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ваги підлогові Maxwell MW 2667 White

Тип Електрична
Матеріал платформи Скло
Колір Білий/малюнок
Максимальне навантаження 150 кг
Точність вимірювання 100 грам
Одиниці виміру кг/фт/ст
Автоматичне вмикання Є
Автоматичне вимикання Є
Додаткова інформація LCD-дисплей
Розмір дисплея: 45 х 27 мм

* Технічні характеристики ваги підлогові Maxwell MW 2667 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ваги підлогові Maxwell MW 2667 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Maxwell MW 2667 White

Код товару: 84836
На замовлення, 1-3 дні
Magio MG-297 860 грн
Код товару: 109291
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 114277
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →