Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

MAXMARK MK-3506A

Код товару: 303493
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Maxmark
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори страв для приготування їжі MAXMARK MK-3506A

Замкнений цикл обороту вологи забезпечує приготування з мінімальною кількістю води та жиру, що веде до зниження втрати корисних вітамінів, мінеральних речовин та аромату їжі. Багатошарове капсульне дно забезпечує індукційне нагрівання по всій поверхні Придатна для миття в посудомийній машині

Ціна: 2236 грн
шт

Опис товару MAXMARK MK-3506A

Maxmark MK-3506A належить до серії якісного кухонного посуду, який ідеально впишеться в побут Вашої кухні. Дана модель дає можливість готувати в ній величезну різноманітність страв, причому виробник гарантує, що їжа, приготована в такому посуді, не матиме металевого присмаку, оскільки вона виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, відмінною особливістю якої також є підвищена твердість та стійкість до механічних ушкоджень. Посуд із цього матеріалу не страшні ніякі подряпини, сколи та інші дефекти, вона не схильна до корозії, іржі або окисної реакції. Поверхня практично не містить мікропор, а отже, бруду та мікробам простоніде накопичуватися. П'ятишарове капсульне дно Maxmark MK-3506A спільно зі зручними ручками дають можливість використовувати набір із задоволенням, а завдяки тому, що посуд може використовуватися на всіх видах варильних поверхонь, це істотно розширює коло її споживачів.

MAXMARK MK-3506A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити MAXMARK MK-3506A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори страв для приготування їжі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори страв для приготування їжі и купити MAXMARK MK-3506A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару MAXMARK MK-3506A

Тип змішаний набір
Призначення для приготування їжі
Форма круглий
Матеріал нержавіюча сталь
Внутрішнє антистильне покриття так
Кришка так
Ручки так

* Технічні характеристики MAXMARK MK-3506A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - MAXMARK MK-3506A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MAXMARK MK-3506A

Код товару: 311912
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →