Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Геліосистема/колектор Matrix E001

Код товару: 238310
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Matrix
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сонячні системи та колекціонери Геліосистема/колектор Matrix E001

Сонячний колектор Matrix E001 – це сучасна геліосистема, яка використовує альтернативну енергію – енергію сонця для нагрівання та подачі до будинку гарячої води.

Ціна: 10578 грн
шт

Опис товару Геліосистема/колектор Matrix E001

Сонячний колектор Matrix E001 – це сучасна геліосистема, яка використовує альтернативну енергію – енергію сонця для нагріву та подачі до будинку гарячої води. Працює цілий рік! Сонячний колектор Matrix E001 може забезпечити: автономне гаряче водопостачання підігрів води у басейнах обігрів теплиць нагрівання води для технічних цілей підтримку системи опалення Корпус Корпус колектора Matrix E001 виконаний із спеціального композитного матеріалу. Для збільшення пропускної здатності сонячного випромінювання передня сторона СК виконана зі спеціального ультра-прозорого скла, товщиною 3,2 мм. Пінопласт усередині мінімізує теплові втрати колектора, забезпечуючи коефіцієнт теплопровідностіу навколишнє середовище на рівні 0,035 Вт/м. Теплообмінник Мідно-алюмінієвий теплообмінник поєднаний з абсорбером методом ультразвукового зварювання, що гарантує високу теплопередачу від абсорбера до теплоносія. Процес перетворення сонячної енергії на теплову і потім передача тепла теплоносія відбувається саме в абсорбері. Плоский сонячний колектор Matrix відрізняється високою ефективністю перетворення променевої сонячної енергії в теплову завдяки мідному абсорберу товщиною 0,35 мм. Для забезпечення круглорічної роботи колекторів рекомендується встановлення під нахилом від 30 до 45°. У разі монтажу на даху з іншим нахилом використовуються регульовані системи кріплення. Можлива такожустановка на фасадах будівель, на рівні землі чи на горизонтальному даху.

Геліосистема/колектор Matrix E001 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Геліосистема/колектор Matrix E001 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сонячні системи та колекціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сонячні системи та колекціонери и купити Геліосистема/колектор Matrix E001 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Геліосистема/колектор Matrix E001

Огляд колектор
Об'єм танка 160 л
Кількість вакуумних труб 50
Довжина труб 180
Тип колектора Плоскі
Розміри 2005 x 1005 x 90
Вага 29 кг

* Технічні характеристики Геліосистема/колектор Matrix E001 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Геліосистема/колектор Matrix E001

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Matrix E001

Код товару: 374361
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 374358
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →