Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники MASTER DYNAMIC MW50 +

Код товару: 145746
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MASTER
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники MASTER DYNAMIC MW50 +

Bluetooth 4.1 with aptX™ високої якості

Ціна: 7998 грн
шт

Опис товару Навушники MASTER DYNAMIC MW50 +

Модель MW50 належить до найсучаснішої лінійки фірми, це бездротові накладні навушники з рядом цікавих, у чомусь унікальних особливостей. Дизайн – одна з основних фішок гаджета, те, за що Master&Dynamic цінують у всьому світі. У конструкції немає пластику, тільки шкіра та метал. Та й сама упаковка - ще шоу, велика біла коробка, де акуратно укладені навушники та інші речі. Кабелі в тканинному обплетенні, чохол із тканини, чудово надруковані пам'ятки та документи, шкіряний чохол для дрібниць. Все це, звичайно, дорогого варте і повністю збігається з основним задумом – якісні навушники для довгих років щасливого прослуховування. Зауважу, що кабелів тут два, один допомагає швидко підключити MW50 до будь-якогоз роз'ємом 3,5 мм, роз'єм знаходиться на лівій чашці, на правій чашці роз'єм USB-C. Так-так, саме такий спосіб підключення був обраний для заряджання пристрою, як на мене, це дуже правильно. Особливо якщо ви гаджетоман; я якраз з таких і використовував різні блоки живлення для зарядки MW50, наприклад, від Nintendo Switch, від MacBook Pro, від Sony Xperia. Втішно, що в компанії вибрали саме такий роз'єм у дусі часу.
 

Навушники MASTER DYNAMIC MW50 + Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники MASTER DYNAMIC MW50 + в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники MASTER DYNAMIC MW50 + в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники MASTER DYNAMIC MW50 +

Тип Навушники
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання бездротове
Версія Bluetooth Bluetooth 4.1 with aptX™ високої якості
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Навушники MASTER DYNAMIC MW50 + можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники MASTER DYNAMIC MW50 +

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MASTER DYNAMIC MW50 +

Код товару: 348541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348542
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348543
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →