Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Маска для рук Koelf Melting Essence Hand Pack

Код товару: 178162
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Koelf
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Догляд за рукою Маска для рук Koelf Melting Essence Hand Pack

Маска для рук, 1 шт.

Ціна: 86 грн

Опис товару Маска для рук Koelf Melting Essence Hand Pack

 Тонка і ніжна шкіра рук вимагає особливо ретельного, регулярного та делікатного догляду. Такий догляд забезпечує спеціальну маску для рук Koelf Melting Essence Hand Pack. Дана маска випускається у вигляді рукавичок, просочених косметичною емульсією щільної текстури, яка при зіткненні зі шкірою тане, наповнюючи її поживними речовинами.

 
Активні інгредієнти:
Масло ши. Це відоме африканське масло має потужний тонізуючий ефект. Також масло ши глибоко зволожує та живить шкіру, пом'якшуючи та зміцнюючи її структуру. Інгредієнт підстьобує регенеративні процеси та прискорює загоєння пошкоджень та тріщин шкірного покриву.
Сафлорова олія. Цей компонент представляєсобою справжнє джерело природного антиоксиданту - жиророзчинного вітаміну Е. Олія відмінно зволожує шкірний покрив, і допомагає боротися з сухістю епідермісу. Також масло збільшує швидкість регенерації клітин та підвищує еластичність шкіри рук.
Сечовина. Відновлює природний водно-сольовий баланс і відлущує ороговілі клітини епідермісу. Прискорює обмінні процеси і має ранозагоювальний ефект.
Екстракт алое віра. Цей природний імуностимулятор та антисептик ефективно захищає шкірний покрив від ультрафіолету та зовнішніх інфекцій. Зволожує шкіру та уповільнює процеси старіння. Також гасить запалення та вгамовує біль.
Екстракт насіння грейпфрута. Живить івідбілює шкіру, допомагає прибрати пігментні плями. Підвищує швидкість регенерації клітин.
Екстракт чайного дерева. Як антисептик гасить запальні процеси. Незамінний при загоєнні ранок на шкірі.
Гаммамеліс. Освіжає та тонізує шкірний покрив, звужує пори. Також регулює капілярну мікроциркуляцію.
Равликовий муцин. Є джерелом колагену та згладжує шкірний рельєф, прибираючи зморшки та складки. Підвищує пружність епідермісу.
Аллантоїн. Відлущує мертву шкіру і знімає больовий синдром.
Маска Koelf Melting Essence Hand Pack підходить для регулярного використання та допомагає у догляді за сухою, тонкою та пошкодженою шкірою рук:
 
Глибоко зволожуєшкіру.
Ефективно живить клітини епідермісу.
Підвищує міцність шкіри та згладжує зморшки.
Омолоджує шкіру рук та підвищує швидкість регенеративних процесів.
прискорює регенерацію та загоєння ран.

Маска для рук Koelf Melting Essence Hand Pack Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Маска для рук Koelf Melting Essence Hand Pack в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Догляд за рукою купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Догляд за рукою и купити Маска для рук Koelf Melting Essence Hand Pack в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Маска для рук Koelf Melting Essence Hand Pack

Огляд Маска для рук
Застосування Помити руки та насухо витерти. Одягти рукавички і закріпити. Ретельно помасажувати шкіру рук та залишити рукавички на 20 хвилин. Після зняття рукавичок потрібно масажувати шкіру до повного всмоктування маски.
Дія живить
Тип шкіри для сухий
Клас косметики Міддл-маркет
Категорія для жінок
Країна-виробник товарів Корея
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Water, Glycerin, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isopropyl Myristate, Urea, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Sodium Witch Hazel) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Dimethicone, Biosaccharide Gum-1, PEG-32, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 60, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil S
Час застосування універсальне

* Технічні характеристики Маска для рук Koelf Melting Essence Hand Pack можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Маска для рук Koelf Melting Essence Hand Pack

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →